Mam pytanie do wszystkich Modów i Adminów.
Chodzi mi o zamieszczanie ogłoszeń i takzwane "podbijanie". Mam na mysli cos takiego jak np. TU Takich ogłoszeń jest więcej a forum staje sie niejako portalem ogłoszeniowym.
Jak sądzicie czy powinno być zabronione czy nie? W regulaminie pisanie posta pod postem jest niedopuszczalne a co w tym wypadku?
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-25, 12:13
gregg, właśnie miałem o tym samym przypadku napisać.
Ale musimy też mieć na uwadze że nie jest problemem poprosić kogoś (albo nawet założyć sobie drugie konto) i pisać na zmianę w takim temacie.
A może po prostu istnieje jakaś modyfikacja forum która pozwalałaby w przypadku edycji posta aby ponownie był oznaczony jako nieprzeczytany dla wszystkich?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Przyznam się szczerze, że nie mam zdania w tej kwestii. Ale jeśli jest modyfikacja, o której wspomina ourson to byłoby całkiem fajnie - jeśli ktoś by dodawał post pod postem to by się go wtedy temperowało, a przy edycji zostawiało.
Ok może inaczej... ja proponowałbym jakiś okres karencji pisania posta pod postem... np. 7 dni. Opcji takiej, którą proponuje ourson nie widzę.
Wysłany: 2009-11-26, 07:52
Ferbik napisał/a:
Ok może inaczej... ja proponowałbym jakiś okres karencji pisania posta pod postem... np. 7 dni. Opcji takiej, którą proponuje ourson nie widzę.
Zupełnie zgadzam się z Ferbikiem żeby ten czas był ograniczony. Jeżeli tego nie zrobimy to posty będą "podbijane" codziennnie (jak podbija koleś z linka powyżej)albo jeszcze częściej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum