Moze zaczniemy jezdzic do Praszki TAm filmy maja szybsza premiere.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-29, 12:31
Szybciej pewnie będa dostępne w internecie jak w kinie w Wieluniu.
Pozatym jeżeli mam iść do kina to raczej nie w Wieluniu. Wole się wybrać przy okazji jak jesetm w Wrocławiu. Wieluńskie kino to pseudo dolby, fotele mające z 50 lat itd.
Może ktoś sie kiedyś zdecyduje i zrobi u nas kino z prawdziwego zdarzenia
Basia to pytanie czy stwierdzenie ??? bo to zasadnicza różnica
to było pytanie
Nexus napisał/a:
Może ktoś ma, ale pytanie czy da
a tu w odpowiedzi, to juz sie zwracam z prosbą zalezy mi zeby zobaczyc film, a zanim sie wybiore do multikina w wiekszym miescie, to ten film juz będą u nas grali
Ja nie mam i narazie nie bedę go oglądał. Nawet jeżeli gdzieś w necie go znajdziesz to bedzie to kopia nagrana kamerka w kinie z szeleszczeniem papierków w tle , kaszlem, z głowami wchodzacymi na ekran
Dziękuje wolę poczekać na DVDRipa
Ja nie mam i narazie nie bedę go oglądał. Nawet jeżeli gdzieś w necie go znajdziesz to bedzie to kopia nagrana kamerka w kinie z szeleszczeniem papierków w tle , kaszlem, z głowami wchodzacymi na ekran
Dziękuje wolę poczekać na DVDRipa
o tuż to, wiec lepiej sprostowac pytanie kto ma dobrą wersje heh dobra dobra moze jednak sie wybiore do kina:D
Film taki sobie - jak dla mnie to za bardzo przewidywalny. Ale to przecież komedia romantyczna więc nie wymagajmy zbyt wiele. Do tego obejrzany był w przemiłym towarzystwie więc i tak wrażenia są pozytywne
gregg napisał/a:
Może ktoś sie kiedyś zdecyduje i zrobi u nas kino z prawdziwego zdarzenia
A potem przyjdzie na film 10 osób i bedzie musiał dokładać do interesu a kredyt splaci na emeryturze... Ot cały Wieluń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum