dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-10-25, 07:56 Pudzianowski vs. Najman
Teraz poczekajmy na walkę A.Nejmana z M.Pudzianowskim w formule MMA. Tez moze być ciekawie
Panowie już zdąrzyli się pobić, podczas spotkania na którym ustalano wszystkie warunki walki
Walka 12 grudnia b/r
Dawid, wydzieliłem Twój post z tematu Gołota vs. Adamek.
Jaro
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2009-12-12, 00:25, w całości zmieniany 2 razy
Co sądzicie? Szczerze powiedziawszy, to stawiając na Pudziana myślałem, że to bardziej rozsądny facet i Najmana rozsmaruje przynajmniej w drugiej minucie... zawiodłem się na Pudzianie - pokonał tego ciecia w 44 sekundzie... Straciłem 14 zeta na doładowanie ipla dla vipa dla 44 sekund... Pudzian! Wisisz mi 14 zeta!
We wszystkich wrogo nastawionych przeciwko TV Trwam.
dawid: taka prywatna prośba ode mnie: miast jeździć po ludziach, którzy robią błędy ort. itp., zmień podpis, bo nie chcę być dla Ciebie jak Pudzian dla Najmana.... (to co word podkreśla na czerwono, to w większości błędy w pisowni).
Powiem tak.
Ostatnio Polsat Sport pokazywał walkę Najmana z Wawrzykiem. Przed walką Najman opowiadał, czgo to on nie zrobi, jaki to on jest fajny, modny i wytatuowany (prawie jak piłkarze grający co najmniej w III lidze ).
Walka trwała niecałe 2 rudny. sędzia przerwał walkę, bo (wołacz)Najman prawie zostałby zabity przez mało popularnego w mediach Wawrzyka.
Ogólnie po oglądnięciu całej gali moje wrażenia bardzo pozytywne - Wójcik 8 razy lepszym konferansjerem od "młodziaka" Ibisza i każda walka wzbudzała jakieś emocje.
A Najman jedyne co może robić to reklamować proszki do prania...
Ostatnio zmieniony przez chlopczyk 2009-12-12, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-12-12, 00:34
dawid: my Polacy, już zdążyliśmy się przyzwyczaić do oglądania powtórek całych walk w Teleexpresie PS. Dzięki Andrzej
A co do pojedynku. Każdy wiedział jak to może się skończyć i tak się skończyło.
Lokomotywa kontra Maluch...
Naprawdę szkoda, że tak krótko. Fajnie ogląda się Pudziana w ringu, chociaż bardzo widać było "tremę" - w końcu to pierwsza WALKA przed tak wielką publicznością. No ale jak już poszedł pierwszy cios nie wycofał się, poszedł jak zwierze, jak niedźwiedź na sarenkę Nie chciałbym się spotkać z nim w takich okolicznościach !!!
Ostatnio Polsat Sport pokazywał walkę Najmana z Wawrzykiem. Przed walką Najman opowiadał, czgo to on nie zrobi, jaki to on jest fajny, modny i wytatuowany (prawie jak piłkarze grający co najmniej w III lidze ).
Walka trwała niecałe 2 rudny. sędzia przerwał walkę, bo (wołacz)Najman prawie zostałby zabity przez mało popularnego w mediach Wawrzyka.
Ogólnie po oglądnięciu całej gali moje wrażenia bardzo pozytywne - Wójcik 8 razy lepszym konferansjerem od "młodziaka" Ibisza i każda walka wzbudzała jakieś emocje.
A Najman jedyne co może robić to reklamować proszki do prania...
Dla mnie Najman to burak, zawsze cwaniakuje jaki to on nie jest i na koniec dostaje po mordzie. Brawa dla Mariusza! Jak tak sobie oglądam powtórkę to gdyby nie to, że Najman się zasłaniał przed pięścią Pudziana, to niewiele by mu z tej twarzy zostało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum