Chcę odbierać telewizję satelitarną, którego dostawcę możecie polecić? Zależy mi głównie na TVN i Discovery channel. Czekam na Wasze opinie. Co do ceny to oby jak najmniej płacić:P
Chcę odbierać telewizję satelitarną, którego dostawcę możecie polecić? Zależy mi głównie na TVN i Discovery channel. Czekam na Wasze opinie. Co do ceny to oby jak najmniej płacić:P
Jeżeli głównie TVN i Discovery to chyba TNK wyjdzie Cie najtaniej.
Dokładnie, TNK-najbogatsza oferta spośród najtańszych pakietów (od 10zl), bez umowy.
Polecam zainwestowanie w inny dekoder niż dodawany w zestawie (chociażby big sat, cenowo chyba najtańszy) - w przyszłości można coś z niego jeszcze wykrzesać
Co do Polsatu to mam antenę naziemną:) Tylko problem w tym, że potrzeba nie tylko tunera, ale także "talerza" i tych innych pierdół. Zna się ktoś na tym?
Znalazłem taki zestaw. Dobry będzie?
Jeśli chodzi o opinię z mojej strony, to akurat mam tego Fergusona i co do powyższego zestawu, to trudno mi się wypowiedzieć, ale ogólnie Ferguson robi całkiem niezłe dekodery.
Rodzice mają Cyfrę, jakaś promocja była, że przez pół roku płaci się połowę abonamentu (chyba 16- 18 zł), następne pół roku cały (32- 36 zł). Albo przez pół roku w ogóle się nie płaciło? I te programy, które Cię interesują są w pakiecie. Ale skoro są tańsze opcje...
Lepiej zamów w sklepie razem z montażem, bo antenę bez miernika możesz ustawiać godzinami i nic nie złapiesz. Zestaw całkiem niezły tylko talerz trochę mały.
Lepiej zamów w sklepie razem z montażem, bo antenę bez miernika możesz ustawiać godzinami i nic nie złapiesz. Zestaw całkiem niezły tylko talerz trochę mały.
Za taką usługe płaci się chyba od 50zł do 100zł
U mnie wystarczyło popatrzeć jak sąsiad ma ustawioną antenę, wiertarka w ruch, parę śrubek...
Montaż ok. 100zl, samemu bez miernika jak najbardziej wykonalne. Talerz do tnk, polsatu, n-ki wystarczający 60cm. Jeśli ma się dużo miejsca, myśli o zezie, mieszka w warunkach gdzie 'niebo' zasłonięte przez drzewa, kable itp. należy myśleć o 80cm. To tyle teorii, reszta już tylko chęci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum