Znam to uczucie... Ja ci mówiłem jaką miałem akcję z "kolegami" którym nagralem pracę i mieszkanie w Holandii. Ale to w grę wchodzi tylko 100euro i odległość kilkudziesięciu km do ich domów.
Żadnego innego kontaktu/informacji do człowieka nie masz? Imie nazwisko nasza-klasa/fejsbuk // google
Kontaktowałeś się z dłużnikiem? Nie ma opcji żeby zwrócił kasę?
10k to zbyt mało żeby zainteresowała się tym firma windykacyjna i zbyt dużo żeby odpuścić.
Jeżeli gość nie chce płacić i jest głupi, to może go znajdziesz w Rzeszowie albo znajdziesz ludzi którzy pomoga ci go znaleźć.(na pewno ma rodziców, znajomych, może trafi się osoba która została również oszukana i czegoś nowego się dowiesz)
Jeżeli nie jesteś jedynym dłużnikiem a gość nie ma z czego płacić, to pewnie gdzieś się ukrywa.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2010-01-08, 20:41
Poju gdybyś był zainteresowany windykacją to zapraszam do firmy w której pracuję: B.D.G. "Pretor" Sp. z o. o. z siedzibą w Wieluniu przy ulicy Narutowicza 2 (wejście do "Stodoły" od podwórka za kinem Syrena - I piętro). Kilka informacji o firmie tutaj: www.pretor.net.pl a po szczegóły zapraszam osobiście - rozmowa do niczego nie zobowiązuje i nic nie kosztuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum