hmm...jednej osobie pasują tylko te dni, to inni juz nie maja prawa glosu
napisalam swoje propozycje. Widzialas gdzies tam "rozkaz"? Tobie nie pasował poniedziałek, to zrezygnowalam. I kto tu zachowuje sie jak rozpieszczona ksieżniczka?
Syla napisał/a:
wtorki i piątki - rynek, phihihiiii....
Rynek jest do godzin południowych. Więc myśle, że do 19 się wyrobisz z zakupami.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
I kto tu zachowuje sie jak rozpieszczona ksieżniczka?
hmm...skąd wiedzialaś o moich królewskich korzeniach
Syla napisał/a:
Ale do rzeczy. Są 2 terminy, mnie pasują. Trzeba wybrac jeden. Moze piatek - miło zaczniemy weekendzik
mi też pasuje piątek, ale nie jestem tu sama i mogę sie również dostosować do innych, jezeli by komus nie pasował np wtorek lub piątek, w przeciwieństwie do co nie których
Pobędziesz troszkę na forum to zauważysz jakie tu są zwyczaje.
Jesli planowane jest spotkanie, kazdy w miare mozliwosci podaje terminy najbardziej odpowiednie dla niego, po to, by drogą kompromisów, w miare mozliwosci zebrac grupe kilku osob.
Jestem świadoma tego, że i beze mnie spotkanie sie odbedzie, ale płakać z tego powodu nie bede.
POWTARZAM: nikt nikomu tu nic nie narzuca, więc po co te psykówki? "Próba sił?" Mysle ze to nie jest odpowiednie miejsce.
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-02-05, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Jesli planowane jest spotkanie, kazdy w miare mozliwosci podaje terminy najbardziej odpowiednie dla niego, po to, by drogą kompromisów, w miare mozliwosci zebrac grupe kilku osob.
Poprzednie tematy o spotkaniach potwierdzają te słowa.
Dominika napisał/a:
Jestem świadoma tego, że i beze mnie spotkanie sie odbedzie, ale płakać z tego powodu nie bede.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum