Wysłany: 2010-01-24, 10:43 Konkurs "Trzy spojrzenia na nasz kąt"
Jako że wpadłem na pomysł zorganizowania konkursu, który wymaga jak najmniej naszego wkładu (ubierania się, marznięcia, rozgrzewania itp.), proponuję stworzyć szansę dla minimalistów, polegającą na zrobieniu dosłownie 3 ujęć swojego mieszkania, ale nie całościowo, tylko jakichś ciekawie ujętych fragmentów, detali.
Nie mam dla Was żadnych nagród oprócz takiej, że twórca najciekawiej zrobionych zdjęć zostanie przypisany do grupy "fotograficy" na forum Także zachęcam Was do focenia w te zimowe dni
Głosować będziemy najpierw na zasadzie luźnej dyskusji, potem zrobimy ankietę na koniec konkursu. Konkurs rozstrzygniemy 31 stycznia w niedzielę około godziny 12
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-01-24, 14:09
Ferbik napisał/a:
proponuję stworzyć szansę dla minimalistów, polegającą na zrobieniu dosłownie 3 ujęć swojego mieszkania, ale nie całościowo, tylko jakichś ciekawie ujętych fragmentów, detali.
Ja tam jestem zgodny facet , chcesz drobne fragmenty, oto one
Mam nadzieję że wygram
1a.JPG
Plik ściągnięto 379 raz(y) 176,25 KB
2a.jpg
Plik ściągnięto 340 raz(y) 139,95 KB
3a.jpg
Plik ściągnięto 342 raz(y) 206,46 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-01-25, 19:33
A bycie w grupie fotograficy to jakiś przywilej ?? Moge się tam nie dostać a i tak do końca życia będe fotografem - zaawansowanym amatorem i będę pstrykał myśle coraz lepsze fotki
" Mój jest ten kawałek podłogi"
1.
było se tu kiedyś 1sze zdjęcie
2.
3.
4.
Ostatnio zmieniony przez yampress 2010-01-25, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
A bycie w grupie fotograficy to jakiś przywilej ??
Kto wie, kto wie... najpierw proponuję jednak dostosować się do zasad, które wprowadziłem, nadgorliwość gorsza od faszyzmu jak to mówią, dlatego proszę Cię o usunięcie jednego zdjęcia, bo wyraźnie napisałem, że zamieszczamy trzy zdjęcia
Trzy osoby z najlepszymi zdjęciami zostaną dopisane do grupy.
A bycie w grupie fotograficy to jakiś przywilej ??
Kto wie, kto wie...[...]
Lepiej uważaj yampress, bo może się okazać, że należenie do elitarnej grupy "fotograficy" na wielun.biz wiąże się z koniecznością zapłaty grubego myta. Bycie elitarnym kosztuje
Trzeba było nie ironizować panie knyklu, to by się pan nie wychylił... złamanie regulaminu - ban: kolejne założone konto po zbanowaniu poprzedniego.
Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2010-01-25, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum