Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 226 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2010-01-26, 11:26 FOTOZAGADKA
Bardzo modne stały się ostatnim czasem foto-zagadki, widzę że co nieco się ruszyło na dziale FOTOGRAFIKA, a co by nie zwalniało, pomyślałem żeby wprowadzić taka zabawę i u nas, a przy okazji że robiłem swoje 3 katy, zrobiłem parę innych ciekawych, zagadkowych zdjęć
Proszę nie dodawać kolejnych zdjęć dopóki zagadka nie zostanie odgadnięta, w ogóle możemy się umówić, że kto zgadnie ma pierwszeństwo do wystawienia kolejnej, jak nikt nie zgadnie, następne zdjęcie dodaje autor niezgadniętej fotozagadki
Oto pierwsza z nich, nie wiem czy łatwa czy trudna to się okaże
Są 2 możliwości, gwiazdki to litery.
Wysłany: 2010-01-26, 11:49
haha nie to nie to ale już widzę że chyba będzie ciężko
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, ale to są synonimy a nie nazwa składająca się z 2 wyrazów np. wióry i trociny
Wysłany: 2010-01-26, 12:40
bob_mistrz to jest 4x4mm nie wiem czy tyle skorek się zmieści w takim kwadraciku
Powiem tyle że pierwszy wyraz się zaczyna na P a drugi na T
[ Dodano: 2010-01-26, 13:05 ]
dobra, bo widzę że jest za trudne, a nie chce zniechęcić forumowiczów
odpowiedz jest pod tym adresem
http://www.wilczkiewicz.c...agadka/odp1.jpg
jak ktoś chce to może sobie zobaczyć, ja szykuję drugą zagadkę
Wysłany: 2010-01-26, 13:21
tumasz jak ktoś chce to sobie może wejść i sprawdzić swoje przypuszczenia, jakbym chciał żeby na forum było napisane co to jest, to sam bym napisał
a tak to jeszcze inni mają szanse, tzn. szansy już nie, ale możliwość zabawy
[ Dodano: 2010-01-26, 13:41 ]
lecimy dalej
ZAGADKA NR 2
na 7 liter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum