Wrocław: starsza kobieta znalazła 10 tysięcy dol.
Niespełna 10 tysięcy dolarów znalazła starsza kobieta na klatce schodowej budynku, w którym mieszkała i oddała policji. Do zdarzenia doszło na wrocławskim Grabiszynku.
73-latka przyszła wczoraj po południu do komisariatu policji i na okienku dyżurnego położyła zwitek pieniędzy. Okazało się, że są to używane dolary amerykańskie, związane gumką.
Policja sprawdziła pieniądze - okazało się, że są prawdziwe. Na razie nie zgłosił się nikt, kto by je zgubił.
Kilka tygodni temu przed bankiem w Jelczu Laskowicach mieszkanka Ratowic znalazła i oddała policji 20 tysięcy dolarów.
x e [Dzisiaj 17:29] mixas: możesz udeżyć do eldomu na baranowskiego tam też mają jakieś amerykańcę
x e [Dzisiaj 21:59] Ferbik: trzebą uwarzać rzeby nie udeżyć amerykańcę
x e [Dzisiaj 22:53] Apple Phone: [Dzisiaj 21:59] Ferbik: trzebą uwarzać rzeby nie udeżyć amerykańcę / a może by tak ŻEBY ?
x e [Dzisiaj 22:54] Apple Phone: nie wspominająć o uważać -.^\
x e [Dzisiaj 22:59] dwarf: Niby admin który, już jakieś pretensje do mnie po zarejestrowaniu a sam byki wali, eh 'co z tą Polską'
x e [Dzisiaj 23:00] dwarf: przepraszam z gory co by mnie zaden upierdliwy admin nie zbanowal, ale cos mi sie wali z przeglądarką pozdro
x e [Dzisiaj 23:02] Apple Phone: czasami tak jest na phpbb ze po napiasniu i odswiezeniu dodaje kolejne wpisy -.^
x e [Dzisiaj 23:06] syd: Apple Phone,dwarf: taki mały lol;)
x e [Dzisiaj 23:09] Apple Phone: psiqs
x e [Dzisiaj 23:11] Spooky: haha Apple Phone, a "udeżyć" już nie zauważyłeś? chyba że twoim zdaniem to jest poprawnie napisane
x e [Dzisiaj 23:12] Apple Phone: lol tego nawet nie zauważyłem ;d
x e [Dzisiaj 23:13] Apple Phone: nie ma sie co smiać bo i tak ferbik zaraz usunie oll wpisy -.^
x e [Dzisiaj 23:19] Ferbik: może by tak przed rejestracją na forum wprowadzić mały test na inteligencję? Niedługo kury i gołębie będą się rejestrować...
Na razie widzę, że taboretboty nie mają problemów z obejściem dodatkowego pytania podczas rejestracji...
Wyciąłem parę nieistotnych kwestii, żeby lepiej się czytało. Dalej jednak zadaję sobie pytanie:
Śmiać się, czy płakać?
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-05-28, 14:32
Moim zdaniem to wynik braku doświadczenia w pisaniu na forum ze strony użytkowników Apple Phone i dwarf. Chociaż przyznam, jak przeczytałem to wczoraj w SB to nieźle się uśmiałem
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Powiedzmy, że na błędy ma Ale nie na brak czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia tego, co się czyta. Czasem wystarczy dokładniej coś przeczytać i stłumić w sobie chęć dopieprzenia adminowi, bo jak widać można wyjść na głupka
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-07-15, 13:16
ciekawe co nasz robaczek glizda poprawiał przy temacie wieluniaka o robaczkach
ehh robaczku.JPG
Plik ściągnięto 337 raz(y) 27,37 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
8 Jak również za za oszczenię prawa karnego nawet o wprowadzenie dla recydywistów kary śmierci.
Nie mogłem się powstrzymać Oszczenić to się może pies, wilk czy inne zwierzę, karę można co najwyżej zaostrzyć a nie za oszczenić. Próbowałem sobie wyobrazić proces oszczenienia kary, ale moja wyobraźnia wysiada;]
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
[Dzisiaj 15:46] Mrówek: w zwykłym szpitalu po udanej operacji lekarz mówi " dobrze wykonaliśmy swoją prace...operacja się udała" a w Wieluńskim z zaskoczeniem "o ku**a, udało się!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum