TAAAAKKKKK!!! Dajcie mu moderatora w dziale o religii!!! Będe miał z pińcet postów mniej jak mi je pousuwa
Trochę mi go brakuje. Nie mam z kim "dyskutować" o religii ( no może mareks ale to juz nie to samo)
Red jak mogłeś???!!!
ourson, no właśnie chyba się nie zgodził. Ale tak to miałby obraz całej sytuacji z innej strony. W ogóle to nie wiem czego on oczekuje? Przyznania mu racji? Ukarania mnie?
Już się za nim stęskniłem...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-04-11, 19:41
red, myślę, że poniekąd słusznie, poczuł się urażony usunięciem pierwszego postu. Potem napisał kolejny i po usunięciu tego (już bardziej słusznie) poczuł się obrażony. I tyle. Nie jestem zwolennikiem jego przepraszania - bo nie uważam żeby to był aż tej rangi problem. Myślę że po świętach wróci tak czy tak
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Odświeżam temat - czy ktos wie co się dzieje z użytkownikiem o ksywie Zygmunt Stary ? Bo od dawna go nie widac na forum. Coś tam kiedyś była mowa że chorował ale nic konkretnie nie wiadomo. Wie ktoś co u niego? Bo zniknął mi z pola widzenia...
Może wyślemy do Zygmunta wiadomość, że forum bez niego już nie jest tak śmieszne jak kiedyś
A tak poważnie, to też go dawno nie widziałem, zwłaszcza na forum, więc może faktycznie wyślemy mu PW z prośbą o czynne uczestnictwo w dyskusjach, zwłaszcza tych stricte religijnych?
Zygmunt, wróć do nas, bez Ciebie ten świat jest jakiś dziwny...
Więc proponuję red, abyś zmontował jakiś mądry tekst, który w następstwie wyślę do ZS.
Zrobię to ja, a nie TY , aby z mety nie denerwować jaśnie wielmożnego Zygmunta Starego.
Niech będzie to wiadomość od szerszego grona osób zarządzających forum, dlatego przed wysłaniem proponuję zamieścić ją tutaj do ewentualnej wspólnej edycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum