Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-02-08, 00:07
Pierwsze co to odradzam Garmina. Posiada jedną wbudowaną funkcję, którą nie do końca udaje się ominąć i nawet podczas wyłączonej aplikacji pobiera energię. Poza tym, nawet na wyprowadzonej antenie GPS fix jest dość długo łapany.
Polecam (i sam używam) mcGuider'a Sygnica z mapami aktualnymi na wrzesień 2009r. Mam wrzuconą całą Europę więc mogę przed wgraniem zaprezentować jak to działa (na N95).
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2010-02-08, 03:18
Z ciekawosci istnieje coś na Ericssony pod Jave oprocz Wayfindera? Bo drogie to...
A w moim c702 przydaloby sie coś darmowego.
Edit:
http://www.javase.pl/viewtopic.php?t=4715
Np takie coś plus mapy umiałbyś wgrać? Domyslam się, ze to jest na zasadzie. Sciągnij odpal instalke, ale jestem leniem
Jaka cena?
To 'ożywienie' przydałoby się mojej komórce, bo nie działa mi od jakichś dwóch miesięcy i to bez powodu Wyłączyłam ją tylko na chwilę i jak ją włączyłam, to pojawiło się jedynie podświetlenie pod klawiszami,ekran był ciemny choć przy włączeniu poczułam lekką wibrację w ręku. Wyłączyłam znowu i znowu chciałam włączyć, ale już niestety moja komórka' zdechła'. Co może być powodem?Umiałbyś takie coś zrobić? Ile to może kosztować i czy w ogóle warto to naprawiać? Dodam, że ją ładowałam nawet, bo pomyślałam, że może to jednak bateria,ale niestety nie podziałało. Jest to SE Z555i.
Wysłany: 2010-02-08, 14:16
Pewnie padł soft, lub uszkodziła się taśma skoro telefon niby się włącza i wibruje.
Do zrobienia
Cena: 10-20pln w zależności czy to soft czy taśma(plus cena taśmy).
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2010-02-08, 14:44
Zobaczymy co mi tam polecisz, ale odrazu uprzedzam, ze wolalabym coś co nie łaczy sie każdorazowo z internetem no i oczywiscie ma funkcje wyznaczania trasy.
Pierwsze co to odradzam Garmina. Posiada jedną wbudowaną funkcję, którą nie do końca udaje się ominąć i nawet podczas wyłączonej aplikacji pobiera energię. Poza tym, nawet na wyprowadzonej antenie GPS fix jest dość długo łapany.
Mam nokię 5530 XpressMusic z wgranym Garminem i bateria trzyma mi około tygodnia. Uważam, że tylko Garmin
rafalekjan napisał/a:
Co do cen:
Mapa samej Polski: 10pln
Mapa całej Europy: 15pln
Myślę, że samo wgranie, czy koszt kupna u Ciebie mapy?
red napisał/a:
Może coś innego niz Garmin. Np McGuider?
NDrive, lub starsze wersje jeszcze 6-stki TomToma?
Pewnie padł soft, lub uszkodziła się taśma skoro telefon niby się włącza i wibruje.
Do zrobienia
Cena: 10-20pln w zależności czy to soft czy taśma(plus cena taśmy).
No ale tak było na początku, później się już nawet nie chciała włączyć i tak zostało do dziś. Nie ma podświetlenia, nie ma wibry, no kompletnie nic. Mimo wszystko da radę to zrobić?
Wysłany: 2010-02-08, 22:36
Acree napisał/a:
Zobaczymy co mi tam polecisz, ale odrazu uprzedzam, ze wolalabym coś co nie łaczy sie każdorazowo z internetem no i oczywiscie ma funkcje wyznaczania trasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum