No to mówie Wam zmiencie na konto <30 w BZWBK
Jest to konto dla młodych osób do 30 i za prowadzenie rachunku się nic nie płaci, wydaje mi się że warto. Płacę tylko co miesiąc 2 zł ubezpieczenia za swoją kartę, ale to na własne życzenie-nie musiałam się na to godzić. Polecam
Archdevil,
nie jestem w błędzie bo pamiętam ile płaciłem za każdy przelew Zus pomimo tego iż w pko dostałem informację że za każdy przelew wychodzi 1zl
chyba że w ciagu 2 lat coś się zmieniło.
To jest pytranie 7, rzeczywiście może być męczące, ale jest istotne dla mojego badania.
Mając pytanie 6 (ogólnie przez banki) i pytanie 7 mogę ocenić jakie są niedociągnięcia ze strony Banku Pollskiego PKO i będzie wiadomo co by należło poprawić
To są najważniejsze pytania w mojej ankiecie jako, że badam jakość usłu tego banku nie mogę go pominąć, zmienić też już nie. Dziękuje Wam za cierpliwość w wypełnianiu mojej ankiety
Wiem, że jest trochę długa.........
I bardzo jeszcze raz dziękuje. Zostało jescze do wypełnienia niecałe 180 ankiet, może się uda
A jak się uda będę bardzo szczęśliwa Do maja muszę mieć już skończoną całą pracę licencjacką
Mam nadzieję, że się wyrobię
[ Dodano: 2010-03-06, 10:44 ]
A jakie miały by być te pytania negatywne? np.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum