Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 142 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-09, 15:37
ja osobiście nie polecam Panów z rynku chyba tez z Radomska, (zaraz na początku na brukówce) fakt że u nas są już 4 lata, ale szafka rogowa była reperowana już kilka razy bo się ciągle zawiasy urywają, odchodzi sklejka od drzwiczek i przede wszystkim trzeba uważać jak facet mierzy, bo u nas mierzył trzy razy i i tak zła szafkę przywieźli. Może się już tam pozmieniało u nich ale ostrzegam
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-09, 16:04
Kupując najtańszą kuchnię jaką się spotkało można być pewnym tego typu przebojów. Radzę popatrzyć przed wyborem wykonawcy na jakość produktu, na podejście do klienta itp.
Pamiętajcie że to co najtańsze, nie zawsze okazuje się najkorzystniejsze dla naszej kieszeni.
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 142 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-09, 16:37
Administrator napisał/a:
Kupując najtańszą kuchnię jaką się spotkało można być pewnym tego typu przebojów. Radzę popatrzyć przed wyborem wykonawcy na jakość produktu, na podejście do klienta itp.
Pamiętajcie że to co najtańsze, nie zawsze okazuje się najkorzystniejsze dla naszej kieszeni.
wcale nie były najtańsze, same meble kosztowały 5500zł i jak dla mnie to nie jest mało
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-09, 16:45
Ja nie twierdzę czy coś jest drogo/tanio, czy kosztuje mało/dużo. Chodzi mi o to że nie da się porównywać kosztu mebli podając cenę za metr. Na takiej zasadzie można porównać cenę cukru lub mąki ale nie mebli na które składa się wiele elementów.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-09-25, 07:35
www.meblestasiak.com Firma mieści się na ulicy Kopernika 14 , miał ktoś do czynienia z nimi jakieś opinie ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum