Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-03-04, 16:41
Chudyy napisał/a:
Jeżeli chodzi o TomFit, miesięczny karnet Open 120 zł.
Jeżeli chodzi o wyposażenie, to są 3 bieżnie, 2 orbitreki, 2 rowerki, 2 ławeczki "stałe", 2 z regulacją, masa obciążenia i hantli, maszyny na których wyćwiczysz większość partii mięśni (brzuch, biceps, triceps, barki, uda, łydki, klatka i mięśnie pleców), modlitewnik, 3 gryfy proste olimpijskie, jeden łamany olimpijski i jeden zwykły, tzw. bramka
jakie dokładnie są maszyny do nóg , pytam czy jakieś super nowoczesne czy standard ?? .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-03-08, 20:30
Szukam lekarza sportowego , jest jakiś w Wieluniu ?? Z barkami a konkretnie z lewym mam problem , przerobiłem chyba już wszystkie maści z apteki .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
nie tykałbym sie lekarza ktory jest na meczach WKS. Taki sam znachor pewnie jak wszyscy inni. Takze szukam takiego lekarza ale nie wiem czy tacy są. Dla mnie najlepszym lekarzem sportowym byłby taki co sie zna na dolegliwosciach związanych z siłownią i tego typu rzeczami
[ Dodano: 2010-03-09, 20:21 ]
maaciej76 napisał/a:
Szukam lekarza sportowego , jest jakiś w Wieluniu ?? Z barkami a konkretnie z lewym mam problem , przerobiłem chyba już wszystkie maści z apteki .
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 56 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-03-10, 13:27
Specjalizacja jak i znajomość. Tak jak mówie mi pomógł kila razy a miałem typowo sportowe kontuzje więzadeł i kolan.
Wysłany: 2010-03-10, 13:30
mnino napisał/a:
to znaczy ten lekarz zna się na bolączkach dotykających sportowców czy ma specjalizację z medycyny sportowej?
Obojętnie, interesuje mnie ktoś z wiedzą .
Defekt jest dość dziwny ból odczuwam najbardziej podczas wyciskania na płaskiej , wtedy bark i i linia jakby od barku wzdłuż trica do łokcia mnie naparza . Na tyle mocno że nie jestem w stanie tego ćwiczenia wykonywać . Podczas normalnego funkcjonowania co jakiś czas go czuje mocniej . Taki meczący niemiły ból .
Fastulg , przyznaje ze nie , nawet mi nikt nie polecał .
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 164 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Osjaków
Wysłany: 2010-03-10, 19:05
maaciej76 napisał/a:
mnino napisał/a:
to znaczy ten lekarz zna się na bolączkach dotykających sportowców czy ma specjalizację z medycyny sportowej?
Obojętnie, interesuje mnie ktoś z wiedzą.
Pytałem się w swoim interesie, bo potrzebuję lekarza z taką specjalizacją do zrobienia badań . Jak się zna i ma specjalizację z medycyny sportowej, to świetnie, nie będzie trzeba jechać nigdzie daleko .
Wysłany: 2010-03-10, 20:04
creative napisał/a:
czytales ten temat co tutaj wstawilem ??
Rotatory , dzisiaj zrobiłem w domu to pierwsze ćwiczenie małymi hantelkami , zobaczymy .Czułem że pompuje się dokładnie to miejsce . To drugie leżąc na ławce kiedyś robiłem ale dawno dawno temu . możliwe że to to , dzięki . Myślę że tak czy inaczej odwiedzę w piątek ortopedę .
Pozdrawiam .
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 56 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-03-11, 20:43
mnino napisał/a:
Pytałem się w swoim interesie, bo potrzebuję lekarza z taką specjalizacją do zrobienia badań . Jak się zna i ma specjalizację z medycyny sportowej, to świetnie, nie będzie trzeba jechać nigdzie daleko .
jeśli chodzi o kary zdrowia sportowca, to wystawia do ukonczenia 21 roku zycia. Przynajmniej tak mam wpisane na pieczatce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum