|
Darmowe Wifi |
| Author |
Message |
OgioN
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted: Darmowe Wifi
|
[ !!! ]
|
|
| Gdzie w Wieluniu lub okolicach można skorzystać z darmowego wifi. Potrzebuję dostęp do netu na jakieś 30 minut, góra godzina. |
|
|
|
|
fanzie
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Niegdyś w cukierni "U Jarka" dla klientów udostępniany był hotspot, nie wiem jak teraz. Liceum przy ul. Nadodrzańskiej... tyle wiem |
|
|
|
|
Mrówek
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| W podstawówce i gimnazjum dwójce mają wifi |
|
|
|
|
kitor
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ale nie zabezpieczone? U nas (ZS2) na warsztatach jest WEP a w głównym budynku trzeba ręcznie bramę wklepać, w jedynce jest (a przynajmniej jak tam chodziłem był) WEP i WiFI zawsze rano p. Spodzieja włączał... |
|
|
|
|
Jaro
Administrator wielun.biz

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Zajazd Boryna oferuje WiFi, zamówisz sobie kawkę i w spokoju popracujesz. :) |
|
|
|
|
d@vid
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| W Kociołku jest naklejka Wi-Fi Free czy funkcjonuje nie wiem ale chyba tak. |
|
|
|
|
maniekl
Przyjeżdża na zakupy Dopiero zaczynam

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| http://www.bodydesign.pl/kawiarenka.html |
|
|
|
|
Rybak
Przyjeżdża na zakupy ornitolog

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Chyba jest też na skwerku przed budynkiem sądu. |
|
|
|
|
OgioN
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Pomógł dostał d@wid. Faktycznie darmowe, lecz z routerem mają coś nie tak bo zrywa połączenia. Mają się tym zająć. |
|
|
|
|
Mateusz
WIELUNIAK I'Amsterdam

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Na sieradzkiej się podłączałem w wakacje bez problemu - między skrzyżowaniem z Kaliską a Statoilem jest dobry punkt. |
|
|
|
|
MAR-COM
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="OgioN"] lecz z routerem mają coś nie tak bo zrywa połączenia[/quote]
nie w każdym przypadku jest to wina routera że zrywa połączenia , czasami jest to problem karty sieciowej w lapie , nie wszystko chce ze wszystkim współpracować ... |
|
|
|
|
OgioN
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Może i Mar-Com masz rację. Lecz sprawdzałem na telefonie, która łapie wifi i także nie mogłem się połączyć. Dopiero po resecie (tak przypuszczam) bo chłopak po naszej uwadze podszedł na chwilę do routera i coś tam zrobił - było połączenie przez jakieś 5-10 minut i potem znowu kicha. Neta nie było ani na lapku ani na fonie. |
|
|
|
|
|
|