Słuchajcie. Rychu ma dziś urodziny. Leży chłopina od 2 lat praktycznie w szpitalu non stop z małymi przerwami.
Wpadłem na taki pomysł, żeby go odwiedzić forumowo w szpitalu. Nie piszę tego na głównym, bo chciałbym, żeby to dla niego była niespodziewajka. Zrobilibyśmy szybką delegację odnośnie odwiedzin (oczywiście ja się piszę), zrzucilibyśmy się na mały prezent (byłby w niebowzięty) i stawilibyśmy się u niego na oddziale rehabilitacji. Szczegółów takich jak: gdzie leży i mniej więcej co lubi, żeby się ucieszył z prezentu mogę się dowiedzieć dzisiaj, a odnośnie dnia odwiedzin, to myślałem o niedzieli 14 marca...
Ferbik masz jakiś sentyment do Rysia? Albo pociąg?
Ja się nie piszę niestety. Jutro mam już coś zaplanowane. Poza tym miałem kilka spięć z Rysiem z czasów kiedy prowadziłem TR i nie dawałem mu piwka gratis i dlatego wolałbym się nie ujawniać przed nim że ja to ja
Jutro w lany poniedziałek wybieram się do Rysia w odwiedziny, bo biedny przez święta też w szpitalu... idę gdzieś na 16, więc jakby ktoś miał ochotę to zapraszam, inaczej pójdę sam. Już mu powiedziałem, że przyjdę/przyjdziemy jako forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum