Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-06, 10:45
Nie znajdziesz takiego sklepu. Przy felgach jest za dużo parametrów (wysokość, szerokość, rozstaw śrub, ET czyli osadzenie felgi) Aby mieć sensowny wybór do wielu marek musiałbyś mieć setki kompletów na składzie. Oferty sklepów sprowadzają się więc do katalogu i po wyborze felgi sprowadzane są na miejsce.
Myślę że lepiej samodzielnie poszukać interesującego modelu w sklepie internetowym czy na allegro.
Chciałbym na jakiś konkretnych felgach postawić passata 3bg, początkowo zainteresowały mnie oryginalne felgi volkswagena, ale one są zbyt drogie. Najchętniej pasowałyby mi AEZ Xylo 16" Ale podejrzewam, że trzeba się z tym po internecie rozejrzeć.
Kiedy już zadecydujesz co do modelu to potem trzeba poszukać sklepu który oferuje ten felgi najtaniej.
Konfigurator fajny, lecz nie można być pewnym czy efekt na żywo, będzie taki sam jak w aplikacji na stronie. Niestety felgi na ekranie komputera wydają się być większe niż w rzeczywistości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum