Poszukuję dobrego tapicera w Wieluniu lub okolicach. Chodzi o wymianę tapicerki narożnika (2 x 2,5 m) i pufy.
Jak ktoś ma jakiś namiar to będę wdzięczny. Do tego jakaś orientacyjna cena Żeby było wiadomo czy jest w ogóle sens wymiany tapicerki.
Polecam Pana Pana Kazimierza Wróbla, sam wymieniałem kiedyś u niego tapicerkę i jestem zadowolony:) Ma sklep meblowy na ulicy 18-Stycznia, ale najlepiej udać się do zakładu
(ul. Krótka 9). Tam na pewno uzyskasz informacje co do kosztu wymiany.
_________________ Tylko mali ludzie boją się o prestiż, wielcy go mają.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-03-29, 15:38
red napisał/a:
Czy naprawdę nie ma żadnych innych ofert na rynku? Gdzie się podziali forumowi tapicerzy, których swego czasu widziałem tu chyba kilku...
Wyjechali do Anglii Przepraszam ale nie mogłem się oprzeć
Teraz poważnie. Ja, ale to kilka lat temu "obiłem" ( ale wyrażenie ) sobie fotele i pufy w salonie meblowym na ul. Częstochowskiej (nie u Świadków Jehowy , a po przeciwnej stronie, na samym końcu podwórka). Co prawda w tym samym czasie kupowałem "leżenie", i może dlatego zrealizowali też to zamówienie, ale nie spytasz się, nie będziesz wiedział . Na ul. Traugutta (za Biedronką, a na przeciwko tego dużego przystanku PKS), kiedyś był tam tapicer, ale dzisiaj ... ( )
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
OFERUJEMY PRZERABIANIE MEBLI,RENOWACJE DREWNA I ODNOWE TAPICERKI
BARDZO DUŻY WYBÓR TAPICERKI OBICIOWEJ
ORAZ STARE MEBLE (SKUP I SPRZEDAŻ)
----------------------------------------ZAPRASZAM-------------------------------------------------------
CZYNNE OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH OD 8:00 DO 16:00
tak całkiem przy okazji się podepnę.
mam dwa manekiny krawieckie troszkę zniszczone i już nie używane. Chciałam je odnowi i postawi w przedpokoju jako pewnego rodzaju ozdoba i pamiątka rodzinna. Czy takie manekiny obije też tapicer? i ile to może kosztować?
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum