Tak jak w temacie. Jeśli da radę to proszę o zmienienie nicka na yabos. Pod nickiem syd jestem zalogowany tylko na tym forum (bo to było dawno temu a jednego syda od którego wziął się mój nick przestałem lubić;)) a jak nie jestem na swoim kompie i muszę się zalogować to czasem myślę kilka minut nad tym jaki mam tutaj login bo na kilku forach mam właśnie nick yabos (i nie tylko na forach, w realu też).
Tak więc jeśli by to nie był problem to proszę o zmianę. Dam wpis gdzie tylko się da że mój stary nick to syd;)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-11, 15:16
czasami warto miec kilka nicków na różnych forach. Nie jest sie kojarzonym. Takto wpisujesz ksywe w google yahoo i szukasz. czasami znajdziesz wypozycjonowane informacje o sobie, jak ktoś Cie nie lubi. czasami ktos używa twojego nicka
Ale dobrze że administracja umożliwia taką zmianę. + mały
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-14, 17:48
heh na http://bsdguru.org/dyskusja śmiali się że odświeżyłem 6 letniego boba
no co .. jak ktoś napisał błędne howto ... trzeba było muy poprawić co nieco
ok, cyzli co do tematu, jest mozliwość zmiany na takowego nicka? chyba że jest potrzebne jakieś potwierdzenie Ferbika że zezwoliłmi na korzystanie z forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum