Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-09, 18:37 Nowy system zarabiania w Internecie - jmgold
Cytat:
Jest to rewolucyjny system, w którym możesz otrzymywać stałe miesięczne wynagrodzenie za oglądanie reklam.
System jest podobny do Get Paid To Click, ale jednak są pewne różnice:
Wystarczy się zarejestrować i wyklikać 1000 reklam (8-10 dziennie) by otrzymać tzw. srebrną sztabkę, która da Ci 5$ miesięcznie.
Aby zwiększyć swój dochód możesz również polecić 50 osób i dostaniesz kolejna srebrna sztabkę dająca plus 5$ miesięcznie. Razem mamy 10$ miesięcznie.
Możliwości jest więcej:
- wyklikasz np 3000 reklam = będziesz miał 3 srebrne sztabki co daje 15$ miesięcznie
- polecisz 150 osób dostaniesz kolejne 3 srebrne sztabki równe 15$ miesięcznie
zarobione pieniążki możesz zainwestować kupując kolejne sztabki np. złote w cenie 50$ dające miesięczny przychód 10$.
Możesz również wpłacić kasę i zakupić sztabki od razu (25$ kosztuje srebrna, 50$ złota).
Wpłaty jak i wypłaty można dokonać poprzez paypal i alertpay.
Podczas rejestracji będziesz proszony o podanie polecającego. Proszę wpisz tam: Spooky91 - Nic na tym nie tracisz, a możesz mi pomóc.
Po rejestracji i zalogowaniu się na konto możesz zacząć klikać w reklamy. Znajdują się one w zakładce “My ads” lub w menu górnym strony “publicity”
Wszystkie statystyki swojego konta znajdziesz po kliknięciu przycisku “my account” w prawym menu.
Reklamy możesz klikać raz na 24h. Co do wypłaty to czas oczekiwania na wypłatę wynosi 7 dni, chyba ze zrobisz upgrade swojego konta to dostaniesz ja na drugi dzień. Pieniążki za sztabki doliczane są 30 dnia każdego miesiąca do Twojego konta.
Generalnie do tej pory nie bawiłem się w takie rzeczy, ale wczoraj byłem u kolegi, który pokazał mi to i pokazał mi też wpłatę do niego na konto właśnie z tego serwisu. Dzięki temu wiem że to nie jest ściema i warto się za to wziąć. Pieniądze zarobione tam są przesyłane na system PayPal, a stamtąd można sobie je wpłacić na konto. Nawet jeśli nie masz ochoty się w to bawić, to chociaż zarejestruj się i pomóż mi w ten sposób Liczę na Was.
PS. W polu system wybierzcie sobie najlepiej PayPal, bo jest moim zdaniem prostszy w obsłudze. Konto PayPal można założyć sobie na paypal.pl, a loginem jest wasz e-mail.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-17, 16:15
Nie wiem co masz na myśli mówiąc o zasadzie łańcuszka Mogę na pewno powiedzieć że to nie działa na zasadzie piramidy Dostajesz 5$ jeśli wyklikasz 1000 reklam lub zaprosisz 50 znajomych. Jeśli natomiast przykładowo wyklikasz 1000 reklam i zaprosisz 100 znajomych, to daje ci to w sumie 15$ miesięcznie. Niezależnie od tego, czy znajomi którzy się zarejestrowali korzystają z tego, czy już o tym zapomnieli Ale nie polecam zakładania fikcyjnych kont z tego samego komputera aby uzyskać większą liczbę poleconych - mojemu koledze za to zablokowali konto.
Ja zastanawiam się teraz nad inną formą czerpania zysków z jmgold. Mianowicie można kupić sobie srebrną sztabkę za 25$ i dostawać 5$ miesięcznie - tak, jakby się zaprosiło 50 znajomych lub wyklikało 1000 reklam To może być ciekawy sposób na biznes
Wysłany: 2010-05-18, 02:19
Mateusz, jak pewnie zauważyłeś, owe 15$ dostajesz każdego miesiąca, na zawsze. Poza tym, nie trzeba się męczyć i klikać - można, tak jak ja planuję, kupić za 25$ "srebrną sztabkę" i dostawać 5$ miesięcznie na zawsze. Ba, można kupić 100 takich "sztabek" i dostawać 500$ miesięcznie, jeśli kogoś stać. Więc to nie są takie małe pieniądze
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-18, 07:20
Spooky napisał/a:
Mateusz, jak pewnie zauważyłeś, owe 15$ dostajesz każdego miesiąca, na zawsze. Poza tym, nie trzeba się męczyć i klikać - można, tak jak ja planuję, kupić za 25$ "srebrną sztabkę" i dostawać 5$ miesięcznie na zawsze. Ba, można kupić 100 takich "sztabek" i dostawać 500$ miesięcznie, jeśli kogoś stać. Więc to nie są takie małe pieniądze
Hehe młody jesteś to wierzysz w takie bajki
Po co komu giełda??? Zainwestować w "sztabki", po 5 miesiącach się zwrócą, a z każdym kolejnym miesiącem 20% zysku. Żaden bank żadną lokatą czy obligacjami czy inną ofertą jakiejkolwiek usługi tego nie przebije. Ktoś ma za dużo pieniędzy i za darmo rozdaje? Dobreeeeee
Wysłany: 2010-05-18, 09:54
Oni inwestują w forex z tych pieniędzy które się do nich wpłaci Mój kolega zarabia w ten sposób, widziałem sam na własne oczy wpłaty na jego konto właśnie z tej strony
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-18, 11:40
Spooky, tylko jednak z dużym prawdopodobieństwem to jest jednak piramida. Płacą dopóki znajdują się osoby które wpłacają im po owe 25$ (dopóki wpłacających jest dostatecznie dużo nie ma problemów z wypłatami - ba, nawet solidne wypłaty są wskazane w celu "uwiarygodnienia" systemu i zebranie większej ilości wpłat)
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Spooky, tylko jednak z dużym prawdopodobieństwem to jest jednak piramida. Płacą dopóki znajdują się osoby które wpłacają im po owe 25$ (dopóki wpłacających jest dostatecznie dużo nie ma problemów z wypłatami - ba, nawet solidne wypłaty są wskazane w celu "uwiarygodnienia" systemu i zebranie większej ilości wpłat)
a pozniej jak zaczna kupowac sztabki po 100,200,300 dolcow zwina interes i zobaczysz te 5 $ jak swinia niebo (przepraszam za to stwierdzenie albo bardzo lubie je uzywac ; )
nie tak na serio Spooky to moze jest fajne na pewien czas, ale nie daj sie skusic tym ze beda Ci wyplacac przez caly czas 5 $ bo to jest niemozliwe, musi byc gdzies jakis haczyk, no chyba ze to instytucja charytatywna
ale jak masz siedziec i bezczynnie patrzec w monitor to przynajmniej moze cos zarobisz, dorobisz sobie do imprezki czy tam do czegos
Wysłany: 2010-05-18, 12:38
Ja plan mam taki - kupuję jedną sztabkę za 25$, przez 5 miesięcy wypłacam sobie po 5$, aby nie być stratnym. Natomiast potem każde 5$ oszczędzam na zakup kolejnej sztabki, aby móc potem zarabiać 10$ i tak dalej (wtedy już nic nie tracę). Oprócz tego klikam w reklamy i za jakieś 3 miesiące wyklikam ten 1000 reklam, co pozwoli mi czerpać dodatkowe 5$ miesięcznie Więc inwestuję tylko 25$. Chociaż nadal zastanawiam się, czy warto inwestować Trochę tutaj ochłodziliście mój zapał
A nie dziwi Cię to, że nawet na głównej stronie "total paid" jest ponad dwukrotnie mniejszy od ilości userów? Żeby profity w rzeczywistości były jako takie, powinni dopisać do kwoty co najmniej jedno zero
Inna sprawa, że sam serwis istnieje strasznie krótko, więc scenariusz pewnie jest zgodny z podanym przez oursona i ninja1990.
Wysłany: 2010-05-18, 13:53
To mnie akurat nie dziwi, bo większość userów może zarejestrowała się, ale nie korzysta ze swojego konta lub na przykład woli zbierać sobie kliknięcia w reklamy, a to trochę trwa zanim się ich zbierze 1000, więc zanim dokonają pierwszych wypłat też trochę czasu minie.
1 reklama dziennie daje to chyba prawie 3 lata na wyklinanie 1000 reklam. Dziwie się że ty dajesz się wkręcać w takie coś, mój wujek kiedyś na tzw. piramidach czy tez łańcuszku omal co a nie wpadł by w długi. Szybciej wygrasz w totka niz dorobisz się na tym jakiś pieniędzy.
Wysłany: 2010-05-18, 16:34
Tutaj nie wpadnie się w długi, bo nie trzeba inwestować. Dziennie można wyklikać 10 reklam, trwa to wszystko niecałą minutę. Więc aby wyklikać 1000 reklam wystarczy 100 dni.
Ja nie wierzę w systemy klikania i zarabiania, może dlatego że kilku moich znacznie młodszych znajomych mi to polecało a ja zawsze mówiłem nie dziękuję
Zarabianie w internecie? Mam znajomego co się trudni tematami odchudzanie,siłownia itd i na sprzedaży ebooków sporo się dorobił a materiały ma świetne za małe pieniądze.
Chłopak rok młodszy ode mnie a już sobie kawalerkę we Wrocławiu kupuje.
Ja póki co nie mogę narzekać praca na etacie i dodatkowy biznes daje mi na czysto nieco ponad 3 średnie krajowe. Ale trzeba się narobić.
W mojej wizji postrzegania świata, żeby zarobić pieniądze musisz zaoferować jakąś usługę/towar i to sprzedawać, zorganizować to jakoś - Uruchomić szare komórki i myśleć na każdym kroku podejmując co chwilę decyzje.
PS. Jak zarobisz 1000$ w ciągu miesiąca to daj mi znać, przekażę informację mojemu bratu
PS2:
Po co taki gość jak ty co umie robić dobrze strony www p.....li się w jakieś klikanie? Więcej kasy możesz mieć na stronach www jak przyciśniesz ten temat. Mówię tak bo trochę cię znam.
[ Dodano: 2010-05-20, 22:23 ]
Archdevil napisał/a:
A nie dziwi Cię to, że nawet na głównej stronie "total paid" jest ponad dwukrotnie mniejszy od ilości userów? Żeby profity w rzeczywistości były jako takie, powinni dopisać do kwoty co najmniej jedno zero
Inna sprawa, że sam serwis istnieje strasznie krótko, więc scenariusz pewnie jest zgodny z podanym przez oursona i ninja1990.
1wsi mogą jakieś pieniądze dostać, później znajdzie się sporo chętnych co też będą bawić się w tą klikaninę i wtedy strona zniknie.
Czasem myślę że własne błędy są lepsze niż cudze podczas zarabiania 1wszych pieniędzy.
Będę z ciekawości przyglądał się całemu tematowi.
[ Dodano: 2010-05-20, 22:29 ] Gregg Sparrow
Odnośnie sztabek złota, srebra itd...
ok. 1500zł kosztowała uncja złota w 2006 roku a teraz ok. 3700zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum