Mateusz czy ty czytasz posty na które odpisujesz???
Do czego odnosi sie twój wykres przedstawiający cenę złota??? Jeżeli jeszcze nie wiesz o jakich "sztabkach" pisałem to przeczytaj temat od pierwszego postu a zrozumiesz (mam nadzieję)
Ja póki co nie mogę narzekać praca na etacie i dodatkowy biznes daje mi na czysto nieco ponad 3 średnie krajowe. Ale trzeba się narobić.
praca na etacie doradcy PDF? przecież dla doradców tej firmy na etacie pracują tylko "frajerzy" bez zdolności do kreatywnego myślenia, ceniący stabilność w zamian za pracę na innych....
to chyba nie zdajesz sobie sprawy ile wynosi średnia krajowa skoro takie bzdury wypisujesz... prawdopodobieństwo, że tyle zarabiasz jest równe zero! dla każdego logicznie myślącego człowieka. Chyba że byłbyś jakimś dyrektorem (no ale do tego potrzebne jest doświadczenie, wiedza i kwalifikacje). Skoro jesteś młody, nie masz wyższego wykształcenia, nie masz doświadczenia i jeszcze na dodatek chcesz zakładać gaz za 2,5k to wybacz, ale obrażasz innych forumowiczów takimi wypowiedziami! jak większość doradców z tej firmy, z którymi miałem do czynienia jesteś pozorantem i chwalipiętą!
http://wielun.biz/viewtop...ghlight=#124519
Doradca PDFu pracujący na etacie... hit dnia!
[ Dodano: 2010-05-21, 14:28 ]
Gregg Sparrow napisał/a:
Do czego odnosi sie twój wykres przedstawiający cenę złota??? Jeżeli jeszcze nie wiesz o jakich "sztabkach" pisałem to przeczytaj temat od pierwszego postu a zrozumiesz (mam nadzieję)
wykres złota dotyczył zaewne uciekających możliwości i właśnie doradcy pewnej firmy są od tego, by te możliwości "wykorzystywać"... skutki: poczytajcie na forach o tej firmie, a sami się przekonacie uciekające możliwości... niestety Mateusz pracuje na etacie i nie ma czasu na to, by w pełni wykorzystywać te uciekające możliwości...
PDF
1. Nie pracuję już tej firmie.
2. Robię MLM i zaczynam studia prawnicze, czasem też pomagam ojcu i robię coś tam jeszcze ciekawego.
3. Chyba nie zachowujesz się jak człowiek z kompleksem niższości. Po co tak do mnie piszesz? Zaszedłem ci za skórę, odbiłem dziewczynę czy w jakikolwiek sposób obraziłem cie na tym forum?
4. Nie znasz mnie wcale, a piszesz o mnie jakbyśmy się znali.
5. Zakładasz coś/używasz założeń wyrażając się o mnie i dlatego piszesz rzeczy niezgodne z rzeczywistością/tym co myślę na dany temat.
Jeżeli chcesz porozmawiać ze mną w normalny sposób nie obrażając mnie przy tym proponuję PW albo piwo/cole na spocie forumowym. Tyle mogę zaoferować żeby wyjaśnić "kwasy między nami"
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-21, 22:49
Mateusz muszę przyznać że się trochę "wyrobiłeś" i poznałeś realia życia
Dam CI jeszcze jedną radę. Nigdy nie chwal się tym ile zarabiasz... Na niektórych działa to jak płachta na byka, Tobie nie przyniesie to żadnych korzyści a jedynie kłopoty.
Wracając do jmgold. Systemy PPC poznałem na przełomie 2000/2001 czyli wtedy kiedy raczkowały. Powiem krótko - chodzi o to aby zarabiał właściciel a nie klikający. Shave jest na porządku dziennym, a takie kraje jak Polska czy Rosja zawsze były traktowane jako druga kategoria i bardzo często były z czasem wykluczane odpowiednim wpisem w regulaminie. Oczywiście nie bez podstawnie, wschodnia europa zawsze była znana z przekrętów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum