Do pielęgnacji naturalnej skóry najlepsze jest szare mydło (np. Jeleń)
A jeśli się nam coś rozlało na fotele, bądź kanapę i brzydki zapach nie chce zniknąć należy użyć specjalnych środków - nie wiem czy są na Allegro, ale gdyby ktoś potrzebował to u mnie kupi
nie kupowac na allegro, jechac do siedziby jakiejs firmy od chemii, zrobią prezentacje i daja upust na zakupy. pelen komfort. dobra chemia zaczyna sie od 300 do 400zł pozdr
_________________ rzeczy niemożliwe robię od ręki, tylko cuda zajmują mi trochę więcej czasu:)
UWAGA
Omijajcie tego Pana szerokim łukiem. Jest niesłowny i nieuczciwy. Cena usług także przesadnie wysoka. Nie polecam. Na takie osoby szkoda czasu i nerwów.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-09-25, 00:19
karol.szpyr napisał/a:
Bogna napisał/a:
601993559-pan Dwornik,
UWAGA
Omijajcie tego Pana szerokim łukiem. Jest niesłowny i nieuczciwy. Cena usług także przesadnie wysoka. Nie polecam. Na takie osoby szkoda czasu i nerwów.
Pieprzysz Karol farmazony
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-09-25, 08:27
663399965 , niestety nie pamiętam ani imienia ani nazwiska . Chłopak jest z okolic Praszki . Mycie kombi 70 zł , mycie całej kabiny ciężarówki (xxl) 90 zł . Polecam z czystym sumieniem .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Ja ostatnio korzystałem z prania dywanów u Pana, który od niedawna pierze, ale ma w miare nową maszynę i to na duży plus. Ma stronę z cennikiem - pranie wieluń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum