Tak ale czy to coś zmieni? Zgadzam się z redem jak na film przyjdzie 10 osób to już jest sukces niekiedy nawet 5 nie ma i nie puszczają. Ludziom po prostu się nie chce chodzić do kina bo wolą wypożyczyć DVD(co innego w dużym mieście ale jak w takim Wieluniu miesiąc po filmie w kinie można dostać ten sam film na DVD)
Wysłany: 2006-02-02, 19:07
jest to bardzo fajny film sam oglądałem w Częstochowie mi osobiście się podobał i moge go polecić warty obejrzenia, a co do restrukturyzacji kina to tez cos slyszalem ze ma sie polaczyc z Wieluńskiem Domem Kultury.
Ponoć ma byc renowacja i zmniejszenie sali kinowej a co więcej to nie wiem ...
Mi osobiscie bardzo podobał sie ten film...byłam na premierze w łódzkim Silverze...dziewczynka jest bardzo słodka (jej niektóre teksty doprowadzały mnie do dość głośnego śmiechu w sali kinowej - ale nie byłam na szczęśćie sama ) a jej tatuś nawet przystojny...film nakrecony bajkowo ponieważ w rzeczywistym świecie takie historie nie maja miejsca...zastanawiając sie dochodze do wniosku ze wszystkie filmy Grocholi a także tylko mnie kochaj sa nakrecone jak jedna wielka piękna opowieść z happy end-em...osobiście chciałabym w takiej bajce zagrać pierwszoplanową role...ale cóż zostaje mi rzeczywistość - chodziaż nie narzekam:P
P.S- już w w połowie filmu wiedziałam kto był matka Michaliny ...jestem z sibie dumna:P
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
a kto by nie chciał zwłaszcza z Maćkiem Zakoscielnym
no przystojny jest nie da sie ukryć...:p
p.s - on kiedyś nosił długie włosy i nigdy nie chodził w garniaku i grał rocka albo cośw podobie a teraz sie tak zmienił...wtedy nie był taki przystojny co to telewizja robi z człowieka....:)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
p.s - on kiedyś nosił długie włosy i nigdy nie chodził w garniaku i grał rocka albo cośw podobie a teraz sie tak zmienił...wtedy nie był taki przystojny co to telewizja robi z człowieka....
taaa czego sie nie robi dla pieniędzy, choć w jego przypadku wyszlo mu to na dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum