Sorry, to był skrót myślowy. Jak sam napisałeś nie gra żadna kobieta z takich bądź innych przyczyn. Obawiam się, że z drużyną koszykarską może być podobnie.
Przez chwilę miałam taką opcję w głowie. Ale szybko z niej zrezygnowałam, ze względu na gabaryty męskiej części zawodników.
Nie wydaje mi się żeby drużyny mieszane były dobrym pomysłem. Współczuję dziewczynie grającej przeciwko takim zawodnikom jak np Artur Wewersowicz z Wojowników albo Tomek Maślak z Mokrska
dawid napisał/a:
Bzdury wypisujesz. To, że nie gra żadna kobieta, nie oznacza, że nie ma ich w składzie poszczególnych drużyn. Tak na prawdę przez sytuację życiową (studia).
Siatkówka nie jest sportem kontaktowym jak koszykówka, dlatego spokojnie dziewczyny mogą grać w drużynach męskich.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-04-03, 12:22
Pietia, ja rzuciłem, nie palę już ponad 7 miesięcy Co do zespołu na razie coś się klaruje, chociaż z moim zdrowiem ostatnio nie najlepiej. Pożyjemy, zobaczymy.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-04-22, 16:56
Odświeżam temat. Pogoda się ładna robi, dni coraz dłuższe więc pora wziąć się za siebie W najbliższy weekend pierwsze przetarcie, czekamy na więcej chętnych osób, tak więc piszcie, dzwońcie, smsujcie itd, itp.
Wysłany: 2010-05-20, 22:27
Oj, coś mi ostatni post umknął. Na tą chwilę zebrała się grupka chętnych osób i powoli zaczynamy się zgrywać. Nie zamyka to oczywiście drogi przed innymi chętnymi, więc jeśli macie ochotę to piszcie
Wysłany: 2010-06-04, 16:01
W dalszym ciągu szukamy chętnych osób do gry w kosza, a później w drużynie w lidze amatorskiej. Na tą chwilę gramy w każdą sobotę o 12.00, więc wszystkich chętnych jeszcze raz zapraszamy. Piszcze tutaj/PW/gg: 8631603
wiesz, że ja się rozgrzewam po 4 meczach a później wszyscy chcą już iść do domu. No nic trzeba rozruszać stare kości. Po ostatnim graniu czuję mały progres
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum