Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2009-10-16, 19:47
Kiedyś będąc u znajomej w Łodzi na własne oczy widziałem jak w ciągu 1 minuty można zarobić 100 zł. Dwóch Panów w takim właśnie czasie poradziło sobie z zapchanym sedesem. Zawsze to jakiś pomysł na biznes
gdyby coś osiągneli, stworzyli prawdziwą historię to taki bar byłby dobrym interesem...ale narazie? raz udało się wygrac w PLS, urwac seta skrze, nie robmy z nich bóstwa jak w Anglii gdzie każdy klub sportowy ma swój bar. W Wieluniu brakuje prawdziwego bootcampa ew. pubu w stylu amerykańskim... długi bar, zadymiony środek[taka mgła].
_________________ KONTO ZABLOKOWANE PRZEZ ADMINISTRACJĘ.
rzeczywiście - brakuje takiego miejsca jak "Dzwon" czy "Lalka", ale spójrzmy prawdzie w oczy - mało jest ludzi, które będą regularnie chodzić do takiej knajpy co parę dni wydając ok.20zł/osoba Dlatego pewnie nigdy nic takiego nie powstanie.
[ Dodano: 2010-06-09, 15:18 ]
... i jeszcze sądzę, ze przydałaby się taka jadłodajnia jak przy szkole nr 4 tak wgłąb, tylko że bardziej "nowoczesna". meble z ikei, tanio! i fajne sałatki po 5zł, spaghetii itp. i raczej w centrum. sukces murowany tak mi się wydaje
Ja że tak powiem brakuje mi sklepu sportowego ale takiego z prawdziwego zdarzenia nie takiego jak SG-Sport gdzie sprzedaje się tylko wybrane marki ciuchów. Powinien być w Wieluniu taki sklep jak Go-Sport gdzie jest dużo rzeczy związanych ze sportem.
To masz hurtownie sportowa na Głowackiego
[ Dodano: 2010-06-09, 17:43 ]
A wg mnie Empik by się przydał.. co do płyt cd to jest np tina, ale z grami juz jest dużo ciężej.. czasem wolalbym dac za jakas stara gre 3 dychy niz sciagac ja 3 dni ;/
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2010-06-09, 18:05
Probujesz być zabawna czy mówisz to na serio?
Zresztą w obu przypadkach świadczy to o Twoim niskim ilorazie inteligencji.
Ekri, dziewczyna jest z Łodzi, pewnie nie czytała wszystkich tematów na forum (czasem wydaje mi się że robię to tylko ja i Ferbik ) więc wrzuć na luz. Nijak ma to się do do jej ilorazu inteligencji - reasumując bez wycieczek osobistych proszę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum