niestety wielkareklama nie podajde swoich cen przez telefon ;-/
Pierwszy raz słyszę o takich praktykach, jeszcze nigdy się z takim idiotyzmem nie spotkałem. A czy po wejściu do siedziby trzeba pokazać zawartość swojego portfela?
Do tego etapu nie dotarłem, zniechęcili mnie tym nie podawaniem cen ;-/
Poszedłem do konkurencji, sory oni nie mają konkurencji
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 109 Skąd: Wojska Polskiego 45
Wysłany: 2010-06-11, 16:40
Administrator skąd wiedziałeś ?
patrze na twoja twarz i mi się rzygać chce więc koszt druku + czyszczenie toalety
proste nie
GŁUPOT NIE PISZ TO NIE BĘDĘ JA PISAŁ
dziękuje
tak temat jest zamknięty bo ... pindzia z salonu kosmetycznego musiała sobie temacik otworzyć
po drugie przez telefon nie ma cen bo ciężko ludzikom nie raz wytłumaczyć że gra rola czy zamawia 1 m2 czy 100 m2
napisz e-mail co chcesz to dostaniesz wycenę CZY TO NIE JEST PROSTE ?
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-11, 16:43
Jesteś tak żałosny, że nie będę nawet odpowiadał. Twoja wypowiedź tu pozostanie jako przykład braku kultury osobistej (choć znam inne trafniejsze określenia).
po drugie przez telefon nie ma cen bo ciężko ludzikom nie raz wytłumaczyć że gra rola czy zamawia 1 m2 czy 100 m2
napisz e-mail co chcesz to dostaniesz wycenę CZY TO NIE JEST PROSTE ?
dzwoniłem z pytaniem o wydrukowanie kilkuset stron A4 , nic skompikowanego;
nie prościej powiedzieć przez telefon że tyle i tyle ?
4 firmy z wielunia to potrafią
Wysłany: 2010-06-11, 16:49
no niech potrafią
przez telefon nie ma CEN i NIE BĘDZIE proste tak system i już
Braku kultury to ty nie masz Administrator - znam lepsze określenia również i nie ukrywam twój poziom inteligencji nie pozwala mi się z Tobą wchodzić w głębsza dyskusje
Ps. pytałem się czy biorą z projektem czy bez a nie o cenę
[ Dodano: 2010-06-11, 17:50 ]
ej ludzie to jest temat GRAFIITI a ja z ciekawosci sie spytałem czy licza za projekt czy nie
Niebezpiecznie jest mi zawierać głos w tym temacie ale dawno nic nie pisałem na forum . Wiec...
Uważam, że każdy ma nieco racji. Ponieważ w teorii rozmowa telefoniczna a osobista nie powinna się niczym różnić. Ale z doświadczenia akurat w tej konkretnej branży wiem, że bezpieczniej jest rozmawiać osobiście. Choćby z dlatego, że klient nie koniecznie musi wiedzieć co mówi i poprawnie interpretować pewne terminy; np. bardzo często zdarza się, że klient myśli że A5 jest większe od A4.
Druga sprawa samo wyliczenie ceny nie zawsze jest proste, czasami trzeba się rozpisać na kartce papieru więc podawanie czegoś od ręki jest w praktyce mało możliwe, chyba, że konkretne już wcześniej wyliczone zestawienia.
Z drugiej zaś strony wcześniejsze zachowanie kolegi o nicku wielkareklama, było delikatnie mówiąc dość impulsywne. I na pewno nierozsądne z mojego punktu widzenia.
Reasumując ceny można podawać telefonicznie, ale bezpieczniejsza jest rozmowa osobista.
P.S. Niech żadna ze stron nie odbiera tego jako atak albo poparcie ot takie moje obiektywne zdanie.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-11, 21:53
dajcie sobie już spokój z wielkareklamą i tak już przez swoje posty stracili kilku klientów.... wróćcie lepiej do tematu.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
My nie ukrywamy cen przez telefon w obawie przed konkurencją, bo dla stałych klientów są trochę niższe ceny, niż dla kogoś z ulicy. Jeśli ktoś zadaje mi przez telefon konkretne pytanie odnośnie ceny i widzę, że ma trochę pojęcia o tym, o co pyta, to nie mówię mu: proszę przyjechać osobiście, wycenimy na miejscu. Większość rzeczy da się wycenić od razu w branży reklamowej, nawet naprowadzając klienta cenowo, żeby sobie sam mógł wyliczyć ile go będzie to kosztować, jeśli np. nie zna jeszcze powierzchni reklamowej.
Absurdem dla mnie jest ukrywanie cen.
Wysłany: 2010-06-12, 08:31
jesli chodzi o ceny to jestes w bledzie
albo masz tak genialnych klientow
jesli chodzi to Pan Administrator albo ma kurzy łeb albo jest osobą niepełnoletnią tak podsumowuje usuwanie postów i dziecinne zachowanie
Pierwsze ostrzeżenie za chamstwo w postach.
Ferbik
[ Dodano: 2010-06-12, 11:00 ] Ferbik,
chamstwem jest w ogóle pisanie bzdetów to po pierwsze
po drugie nie mam ochoty się z nikim kłócić i wyzywać jeśli nie ma potrzeby
po trzecie niech nie usuwa postów i ich nie modyfikuje
po czwarte zapytałem się o cenę a nie pisałem o firmie WIELKAreklama a tu takie poruszenie i obrażanie firmy bo cen przez telefon nie podajemy - takim co nie wiedzą czego chcą a dzwonią.
i chyba ostatnie nie dam sobie w pluć w twarz
Jeśli kogoś pozostałego obraziłem - a nie wydaje mi się - TO PRZEPRASZAM i nie miałem takiego celu
ale Pan administrator po prostu przegina - nie wiem kim jesteś ale to że masz nick administrator to uważam że nie powinieneś pisać takich bredni i chamskich tekstów
Wracając do jeszcze jednego postu który dopisał - PODOBA SIĘ ? bo mi tak i niech każdy zobaczy jakie jest Państwo no i jakie roboty akurat my wykonujemy
ale mogłeś znaleźć inny artykuł np. TVN prosto z polski reportaż jest lepszy
Ps. też nie ukrywamy cen przed nikim - napisz e-mail podam cały cennik albo wejdź na stronę http://wielkareklama.eu/
Chamstwa i prostactwa nie toleruję. Przeczytaj od początku dyskusję to może wreszcie zauważysz kto zaczął kogo obrażać. Przetargiem na kilkanaście tysięcy możesz co najwyżej zrobić wrażenie na pani Krysi z warzywniaka. To moje ostatnie słowo w tej dyskusji.
Administrator
[ Dodano: 2010-06-12, 20:39 ]
ciesze się że to twoje ostatnie nie inteligentne słowo w tej dyskusji
za to powinieneś dostać piffko lub 5 jeśli chodzisz jeszcze do szkoły (bo nie wiem kim jesteś ADMINISTRATOR)
ps. jeśli chodzi o przetarg to ja tego tematu na tym forum nie dodałem wiec nie wiem kto miał robić to wrażenie
[ Dodano: 2010-06-12, 20:49 ]
CYTAT ADMINISTRATORA
" Pierwszy raz słyszę o takich praktykach, jeszcze nigdy się z takim idiotyzmem nie spotkałem. A czy po wejściu do siedziby trzeba pokazać zawartość swojego portfela? "
i kto zaczął pluć mi w twarz ? nazwałeś mnie idiotą z tego co można przeczytać wiec przepraszam bardzo ale widocznie nie nadajesz się na administratora albo ... po prostu jesteś tak ... (dokończ sam)
i ja pisze tym razem to co ty piszesz Pan NO NAME
Chamstwa i prostactwa nie toleruję. Przeczytaj od początku dyskusję to może wreszcie zauważysz kto zaczął kogo obrażać.
MAM NADZIEJE ZE To moje ostatnie słowo w tej dyskusji.b
A i nie usuwaj po raz kolejny powtarzam tekstu w postach !
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2010-06-12, 17:40, w całości zmieniany 5 razy
hmmm... myślę Panie Wielkareklama, że dobrze wiesz, iż osoby piszące na tym forum to nie dzieci, które życia nie znają. Fajnie, że mieliśmy okazję się spotkać i mogłem na początku podrzucić Ci kilka, moim zdaniem ciekawych, pomysłów. Jednak z biegiem czasem obrosłeś w przysłowiowe piórka i efekt mamy widoczny gołym okiem. Nie wiem czy jest to wynikiem tego, że poczułeś zapach PLN czy może stałeś się w swoim mniemaniu "wielką" firmą. Uwierz mi są lepsi i niebawem będziesz się mógł o tym przekonać. I nie mów ludziom, że masz klientów, którzy nie wiedzą czego chcą, bo od niektórych dostajesz gotowe materiały tylko, że się nie chce zrobić (projekt mojego banera inna firma zrobiła w kilka godzin, a sam wiesz ile czasu zajęło to Tobie z mizernym na dodatek skutkiem. I jeszcze jedno cenę przez telefon potrafi podać każdy +/- ale zawsze. Aha... AP to nie jedyny program graficzny.
A co dotyczy postu powyżej: "nazwanie działania idiotyzmem a nazwanie kogoś Idiotą to dwie różne rzeczy". Kłania się rozumienie tekstu (tak popularne na "nowej" maturze).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum