Pewnie! Bardzo przyjemny. Ale troche moim zdaniem za słodki, czuć troszke mandarynkę. Zapach bardzo podobny do duzo bardziej trwalego Avon-Full Speed.
Ostatnio zainpirowal mnie zapach YSL-Live Jazz (dla mnie super), świetny na lato jest również Davidoff - Cool water (mimo ze stary jak swiat).
Polecam Kenzo- Leau Par na lato również
Ja ostatnio zastanawiam się nad kupnem Zegny.. a co do listy zapachów to nie dawno wyszedl dosc dobry ponoc Calvin Klein Free, jeszcze nie wachalem, ale firme uwielbiam mialem One-a pare flakonow a pozniej niesamowite Eternity (za 240 zl )te 2 polecam, One juz mi sie przejadly, choc sa bardzo trwale i podobaja sie kobietom w koncu sa be ;d
[ Dodano: 2010-08-06, 00:53 ]
przetestowałem 2 ml Zegny- Z. Naprawde są świetne, ale trzeba zamawiać z neta bo w wln jak zwykle nie ma ich nigdzie ;/ Ale ten zapach jest cudowny inne bije na głowe, obczajcie nie pożałujecie. Błękitne pudełko, mało znana firma Zegna ale świetna. Dla mnie to ideał bo nie pachne jak pół miasta np we wrocku, tylko bardziej na korzyść indywidualizmu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum