W Kauflandzie pewnie w godzinach otwarcia sklepu.
Toalety przy Tęczy w godzinach działania ogródków.
Dworzec PPKS pewnie nie są całodobowe, szczególnie, że są płatne.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-27, 14:05
Toalety całodobowe są na Statoilu. Na dworcu PKS z tego co się orientuję, też są chyba całodobowe. Po godzinach otwarcia dworca należy udać się do dyżurnego ruchu i on otworzy. Z tego co pamiętam, bo kiedyś taką informację właśnie czytałem.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie wiem czy Twój nick ma coś wspólnego z poszukiwaniem całodobowych toalet....,
He he no może coś w tym jest
Dominika napisał/a:
ale możesz namiot rozbić na trawniku obok STATOIL.
Spooky napisał/a:
Toalety całodobowe są na Statoilu.
To bardzo dobrze Tak też zrobię
Spooky napisał/a:
Po godzinach otwarcia dworca należy udać się do dyżurnego ruchu i on otworzy. Z tego co pamiętam, bo kiedyś taką informację właśnie czytałem.
Mam tylko nadzieję że jakieś uprzejmy
W kinie też jest łazienka/toaleta tylko tam to już jakieś godziny też są... no i dziwnie by patrzyli jak tam bym chodził xD
A mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie by można było sobie odpoczywać tak żeby nikt się nie doczepił że tam siedzę i np nic nie kupuję? Tak usiąść i posiedzieć...
Tak samo jakby zaczęło padać... Jest coś takiego? Czy pozostają tylko ławki w parku?
_________________ Choć młody był to pracą rąk nie zdobył w życiu nic..
Kurde za późno bo już wróciłem xD ;P Fajnie było, miałem też inne atrakcje.. aczkolwiek to w sumując wszystko się nudziłem Wprawdzie nie rozbiłem namiotu tylko zadowoliłem się dworcem ale było ok.. do Statoila była za daleko chodzić, a tam nie było takiego fajnego miejsca żeby sobie usiąść ^^ No i noce były zimne, a ja się zbyt lekko ubrałem
_________________ Choć młody był to pracą rąk nie zdobył w życiu nic..
Mam pytanko,a nie wiem gdzie i kogo o to zapytać.
Moi znajomi chcieliby się starać o mieszkanie , usamodzielnić się (obecnie mieszkają z rodzicami jednej ze stron i sytuacja stała się bardzo napięta), a na kupno własnego mieszkania ich nie stać Wiecie może gdzie mogliby skierować swoje kroki by otrzymać mieszkanie i mieć spokój??
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-15, 17:47
gwiazdka45 napisał/a:
Wiecie może gdzie mogliby skierować swoje kroki by otrzymać mieszkanie i mieć spokój??
Do odpowiedniego ... banku
No bo kto, miałby np. przydzielić Twoim znajomym "prawie darmowe" mieszkanie (bo o takie pytasz?), tylko dlatego, że współżycie z teściami staje się typową gehenną Wiesz ile by było wtedy takich "tragedii"?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum