Wysłany: 2010-06-12, 16:09 Kupie paliwo do samolotów zdalnie sterowanych
Jak w temacie. Może ktoś ma niepotrzebne lub zna kogoś kto chciałby się pozbyć 1-5litrów. Sprawa dość pilna a nie chce specjalnie jechać do Częstochowy po nie. Informacje proszę na PW lub tel 515897744
Kiedyś jak pamiętam dobrze było to kółko w piwnicy pod przychodnia dla dzieci na wyszyńskiego. Podjechałem tam ostatnio, ale żadnej tabliczki odnośnie że jest kółko nie zauważyłem. Jeśli ktoś ma jakiś namiar w postaci telefonu było by miło
Wejdź po prostu do spółdzielni i zapytaj, czy jeszcze działają. Ja mam znajomego, który jest fanatykiem modeli latających, lecz na dzień dzisiejszy nie mam kontaktu, wiec się nie wychylam. Jeśli zdobędę jakiś namiar na niego, lub go spotkam a temat będzie aktualny i będę w stanie pomóc, to dam znać.
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-06-14, 19:15
Spytałem dzisiaj, tego starszego Pana z siwą bródką, modelarnia jest czynna codziennie od 15. Wspominałem mu o paliwie powiedział, że nawet wysyłkowo można kupić. Wyglądał na chętnego do pomocy Czyli wystarczy podejść na Wyszyńskiego i dograć szczegóły
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2010-06-19, 06:43
można wysyłkowo, można poprosić kolegę, który co jakiś czas wraca na chwile z Łodzi zeby zajrzał do np do sklepu na Reymonta
z tym że chyba najtaniej zamawiać przez net..
np tu http://www.aircombat-modele-rc.pl/?paliwa-smary,28
(ale nie sprawdzałem czy jest najtaniej, po prostu pierwszy link z ulubionych
poz. nr 6 Aeroklub Częstochowski - p. Henryk Łuczak, tel. 843 56 32
a jeśli Cie interesuje w ogóle modelarstwo to zapraszam na forum Łodzkiej Sjesty Modelarskiej i do intensywnego kontaktu z nami
http://www.lsm.hekko.pl/phpbb/index.php
łódzka=ogólnowojewódzka
co prawda w RC raczkujemy, ale np dziś jadąc do Wielunia biorę Sky Lady w nadziei, że jednak pogoda pozwoli nie tylko huśtać się na latawcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum