Wysłany: 2010-06-23, 12:56 [sprzedam]Głośniki samochodowe Blaupunkt GTxSeries 663 Mk II
Tak jak w temacie mam do sprzedania głośniki samochodowe Blaupunkt GTxSeries 663 Mk II w bardzo dobrym stanie. "Łupały" u mnie w aucie:) Bardzo ładne brzmienie, nie jestem jakimś wymagającym człowiekiem ale ładne brzmienie w aucie byc powinno i te głośniki mogą to zrobić:) Zdjęcia wstawie wieczorem a narazie podaje cene : 90zł i wstawiam link do względnego zorientowania sie o jaki sprzęt chodzi http://www.ceneo.pl/1505630s Pozdrawiam
Gwarancji juz nie ma, ale zapewniam 100% sprawności, u mnie grały bez wzmacniacza a moc brały z radia. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to prosze pytać
Dla forumowiczy 10% taniej
Ostatnio zmieniony przez creative 2010-06-24, 12:28, w całości zmieniany 4 razy
jutro rano podam wiecej info zracji ze dopiero wrocilem do domu:) spojrze w gwarancje wstawie zdjecia itp . Dodam ze specyfikacje glosniczków mozna zobaczyc w linku ktory podalem wyzej a na YT są filmiki z tym sprzętem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum