Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-11, 22:11
To może dodajmy jeszcze wyciągnięcie fundamentów Fary.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-23, 15:23
O Złotej Wieży w dzisiejszym Tygodniku Wieluńskim
forum.jpg
Plik ściągnięto 126 raz(y) 139,05 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
a bo to jakieś takie ukryte było!!
Na szczęście dostałem maila od administracji, przeczytałem i zagłosowałem
Dlatego proszę zawsze o informacje na temat jakiejkolwiek sondy czy głosowań na maila, bo nie zawsze śledzę wszystkie działy systematycznie i czasem coś może umknąć
1. przebudowany budynek i zmieniona elewacja biblioteki miejskiej [ 30 głosów ]
2. planty im Jana Pawła II przy ulicy Reformackiej [ 28 głosów ]
3. przebudowana ulica Kaliska [ 17 głosów]
4. biurowiec centrum elektrycznego "Ania" [ 16 głosów]
5. kompleks szkolno sportowy przy Nadodrzańskiej / Częstochowskiej [ 14 głosów ]
6. przebudowana płyta główna Placu Legionów [ 13 głosów ]
7. nowy budynek na skrzyżowaniu ulic 3 Maja i Joanny Żubr [ 10 głosów]
/siedem powyższych kandydatur otrzymało co najmniej 10 głosów, pozostałe od 2 do 8/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum