Wysłany: 2006-02-16, 08:14 KONKURS NA MISTERA FORUM
Ja osobiście wolę facetów.
Ale pomysł jest dobry. Możemy zrobić konkurs na "NAJ" faceta np na forum.
Napiszcie tylko czy jesteście za.... a zrobimy mała ankietkę.
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-03-03, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Dominika, dobry pomysł z tym "NAJ" facetem na forum.
Co Wy na to, dziołchy???
biorąc pod uwage ze nie znam wszystkich osobiście i nie chce nikogo faworyzowac hmm... adminki odpadają, bo mają wgląd do tego działu hmm.nie wiem, poczekam na wasze propozycje
Moja propozycja jest taka:
Nikogo nie dyskryminujemy
Każdy ma równe szanse, by zdobyć miano MISTERA FORUM
Prośba do ADMINÓW: proszę o nie zabieranie głosu w tym dziale. (No chyba ze nie bede mogła sobie poradzić). (Bez urazy chłopaki)
MOJA PROŚBA....
napiszcie kilku potencjalnych kandydatów, bo nie chce o kims zapomnieć...
ode mnie:
-Archdevil
-Blink
-mario's
-Ferbik
-J_A_R_O
-administrator
-Mike
-COMBIT
-MAR-COM
-Łukasz
-RED
-Lesiu
-Tomek
Wymieniłam tych, których znam osobiście. Proszę o pozostałych kandydatów i zrobimy ankiete.
A może by tak wkleić fotki tych "osobników".. Jeżeli jest taka możliwość
Bo niestety ale większości nie znam i nie widziałam. A muszę widzieć na kogo głosuję
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-02-16, 23:25
dodam tonica, na ktorego oddam pewnie swoj glos. niestety nie dysponuje zdjeciem, ale dominisia ty go na pewno znasz. toc to nasz sasiad, mieszka pode mna: gabrys (przynajmniej ferbik tak twierdzi)
uuuuła ..... przeciez tu kiedys była taka zacieta "walka" odnosnie RZW... - ale było, mineło.
Ok dodajemy "TONIC'A"
To teraz tak bardziej konkretnie:
Do konca tygodnia piszemy potencjalnych kandydatów (+w miare mozliwosci dodajemy fotki). Na przełomie soboty/niedzieli postaram sie stworzyć alfabetyczna liste. Teraz
system głosowania: każda z uczestniczek bedzie miala 3 głosy (na jednego kandydata 1 głos), ale przyznaje 1, 2 lub 3 pkt. (czyli wskazuje 3 nicki).
Pod koniec nadchodzacego tygodnia zrobimy małe podsumowanie i wytypujemy pierwsza trójkę. I wtedy zrobi sie ankiete.
Proszę o ewentualne uwagi co do REGULAMINU KONKURSU, jak i wieksze zainteresowanie no i udział.
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-02-19, 09:25, w całości zmieniany 2 razy
Ze względu na to, że jest już niedziela, a ja z czasem będę teraz troszkę na bakier, stworzyłam liste kandydatów. Zadna z Pan nie dopisała kogoś nowego, co nie oznacza, że lista już jest zamknięta. Więcej fotek nie udało mi się zdobyć, dlatego musicie się opierać na tym co jest, na wypowiedziach kandydatów i innych atutach
Rozumiem, że system oceniania jest przyjęty, więc zaczynamy zabawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum