Kurator, sprawdź na ul. Sieradzkiej - wejście przez furtkę od strony Traugutta przy Stihlu (obok Biedronki) - "Dekor-An" Dekoracje weselne czy coś w podobie Na pierwszym piętrze nad sklepem Kawiks i Traffic (z papierosami i alkoholem) ale tak jak pisałem wejście jest z prawej strony kamienicy przez furtkę.
Wysłany: 2010-06-25, 18:33
skoro na pępkowe to dla sprawcy pępkowego polecam Delikatesy Klimczakowej... zaraz po wejściu kieruj się na lewą stronę sklepu ... potem kierunek na najwyższą półkę .... po prawo nic innego w chwili obecnej nie przychodzi mi do głowy
[ Dodano: 2010-06-25, 19:35 ]
... może być x 2 szt
Wysłany: 2010-06-25, 19:39
Ferbik napisał/a:
yabos, kaowiec, taaa zwłaszcza dla dziecka
no dobra już dobra... moja propozycja: kup dziecku oczywiście nie jako nr1 ale jako dodatek zwykłą gazetę, ale żeby data wydania była zgodna z dniem i rokiem urodzenia dziecka. Myślę,że fajnie by było w 18-ste urodziny otworzyć taką gazetę i zobaczyć czym żył świat w dniu moich urodzin !!!:)
koło poczty na Wyszyńskiego ostatnio rzucił mi się w oczy jakiś sklep z prezentami... zastanawiałem się całe 5 sekund po co na co w wln... teraz już wiem
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum