do kiedy trzeba zglaszac druzyny ?? Wiadomo juz czy ktos sie wstepnie deklarowal :D
ile druzyn ?? Moze z zeszlego sezonu jakies ??
No i dobrze by bylo gdyby jakies panny zaczely grac w basket ;)
Kiedy by sie nowy sezon zaczal?? + -
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-10-14, 13:19
Półroczna żywotność tego tematu i wiele działań z niego wynikających, na starcie nowego sezonu ligi amatorskiej, skusiły mnie to pewnego podsumowania. Po trudach i wielu bojach udało się zebrać ekipę, która wystartuje w II edycji "amatorki", co więcej udało się pozyskać wartościowego sponsora, który wyposażył drużynę w stroje i opłacił wpisowe. Wartym odnotowania jest również fakt, iż w składzie znalazło się 5 użytkowników naszego forum.
SCHOCK, przecież juz pisałem o ty, że jak ktoś z zawodników chciałby pomóc organizatorom w szukaniu sponsora dla ligi to bardzo chętnie przyjmiemy taka pomoc.
Sponsorami drużyn zostają najczęściej firmy samych zawodników z konkretnej ekipy lub firmy ich rodzin albo najbliższych znajomych.
reeelaxxx;) co się tak bulwersujesz red:D a tak na marginesie podoba mi sie regulamin tylko jest dość restrekcyjny nie wiem czy dobrze zrozumiałem czyli po 5 faulach jest pauza na jeden mecz z jednej strony mi sie to podoba, z drugiej jak ktos będzie miał ławke okrojona to będzie miał ciężki orzech do zgryzienia. 3 stare ekipy graja CFH Pajęczno i Skomlin wiadomo cos odnośnie ich składu tych drużyn?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum