R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Wybory prezydenckie 2010
Autor Wiadomość
cogito 
Mieszka pod Wieluniem

Piwa: 12/4
Wysłany: 2010-06-26, 18:17   

miko 005 napisał/a:

Delegalizacja Lewicy (czystki polityczne)? A które ugrupowanie nie chciałoby aby nikt nie stał na przeszkodzie? Dlatego do tej sprawy podchodzę akurat z dużym dystansem i nie dam się omamić zastraszaniem Platformy Obywatelskiej, że Kaczyński = tragedia dla Polski.

Cytat:

Szef rządu nawiązywał do wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego. - Mówił (Kaczyński), że on jest lewicowcem, że Józef Oleksy to dla niego sympatyczny socjalista średniego pokolenia, że bardzo zależy mu na tym, aby ta współpraca z jego ulubioną partią SLD przeniosła się z TVP także na wyższe szczeble - powiedział Tusk. - Możemy się spodziewać, że ten sam polityk obowiązkowo zamówi przez internet płytę Beatlesów, bo przecież nie U2. Ja nie wykluczam, że za kilkadziesiąt godzin odkryje, że jego dziadek był w Wehrmachcie, a może w Armii Rosyjskiej - co lepsze - podkreślił. ...

- Tak jak kiedyś Andrzejowi Lepperowi mówił, że jest przestępcą, później, kiedy pragnienie władzy zwyciężyło, zrobił go wicemarszałkiem sejmu i wicepremierem i mówił, że jest wymarzonym koalicjantem, a później, kiedy się znowu odwidziało, usiłował go wsadzić do więzienia - kontynuował Tusk swoje przemówienie.

Źródło
Komentarz chyba zbyteczny.
Postaw piwo autorowi tego posta

miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2010-06-29, 18:55   

Dzisiaj w naszym mieście zagościł autobus wyborczy pana Komorowskiego. A na osiedlowe alejki wysypała się gawiedź, chyba warszawska ;) , która każdego napotkanego żywego obywatela wieluńskiego grodu, i nie tylko, obdarowywała ulotkami i ... dużo mówiącym holografem, którego spróbuję Wam pokazać (jakość niestety marna :sad: ).
Ale ważne jest przesłanie, jakie Platforma Obywatelska chce przekazać narodowi polskiemu. Według mnie, PO "idzie na wojnę" z Kościołem Katolickim, czyli obiecuje nam, że skończą się już problemy jakie mają z tą instytucją, niektórzy ... tak jak na tym forum np :P .
Ten pomysł i owszem jestem w stanie zaakceptować, jest tylko jedno ale, prawda czy fałsz :?: , oto jest pytanie. Myślę, że odpowiedź przyniesie nam samo życie, i to całkiem szybko ;) . Oczywiście o ile prezydentem faktycznie zostanie pan Komorowski ;) . :twisted:

autobus PO.jpg
Plik ściągnięto 75 raz(y) 151,54 KB

holograf PO.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 56,15 KB

chlopczyk 
Przyjeżdża na zakupy

Wysłany: 2010-06-29, 19:01   

miko 005 napisał/a:
Według mnie, PO "idzie na wojnę" z Kościołem Katolickim, czyli obiecuje nam, że skończą się już problemy jakie mają z tą instytucją, niektórzy ... tak jak na tym forum np :P

po czym tak wnioskujesz?
Po zdjęciu księdza "Smardzyka" z "Wielkim Gąsiorem"?
Przecież "Smardzyk" to ani Kościół, ani tym bardziej katolik.
A ja owszem uważam, że wara księżom od państwa.

rafalekjan 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Wysłany: 2010-06-29, 19:01   

A reklamę na autobusie wykonał Ferbik :P

Odpowiedz do tematu