Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 107 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: INTERNET
Wysłany: 2010-06-10, 07:33 INTERNET - POWIAT WIELUŃSKI - MargoNet.pl
Witamy, chcielibyśmy zaprezentować ofertę naszej firmy - MargoNet , która od 2005 roku zajmuje się m.in. dostarczaniem szerokopasmowego dostępu do Internetu drogą radiową na terenie powiatu Wieluńskiego obecnie w Technologii 5GHz.
Zapraszamy na naszą stronę internetową w celu zapoznania się z ofertą i promocjami: www.MargoNet.pl
Proszę zauważyć ze podawane przez nas ceny są cenami BRUTTO, często operatorzy kuszą cenami netto, a klient w ostateczności musi i tak zapłacić cenę brutto.
Wysłany: 2010-06-21, 20:36
Jeżeli chodzi o Naszą ofertę to prędkości w rzeczywistości są zwykle wyższe np. w pakiecie do 1Mb/s zawsze jest więcej niż 1 Mb/s, piszemy "do" - bo żadna firma na umowie za TAKIE PIENIĄŻKI nie zagwarantuje Państwu danego pasma, za gwarancje pasma są pobierane bardzo duże pieniądze. Proszę sobie poczytać nawet TPSA na łączach tzw. przez nich "DSL" nie gwarantuje Państwu na umowie danego pasma, nie mówiąc już o NEO.
Wysłany: 2010-07-01, 22:26
83 zł + 22% Vat daje nam 101,26zł brutto
nasza oferta to 79zł brutto za 2 Mb/s
i tak właśnie niektóre firmy pochodzą do klienta z cenami netto - a klient i tak płaci cenę brutto, oczywiście reklamowanie się w netto przyciąga klienta, który później się dowiaduje, że jednak musi dopłacić jeszcze do tego 22% Vatu
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-07-01, 23:13
TZG z cenami leci w ciągu ostatniego roku na łeb, na szyję, więc liczę, że niedługo te 80zł brutto za 2Mb będą realne. Zastanowiłbym się nad ofertą Margo, ale po pierwsze koszta instalacji (wiem wiem, zawsze są, ale już płaciłem niedawno TZG, więc nie uśmiechają mi się kolejne) a po drugie ta radiówka (mam złe wspomnienia również z TZG, lecz nie twierdzę, że w waszym przypadku też by tak to wyglądało)
Reasumując, oferta godna przeanalizowania, ale za jakieś parę miesięcy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum