Wysłany: 2010-07-03, 00:08
a tego.. mam taki problemik w mojej 5310. Ot wejście od słuchawek się odlutowało ale co najdziwniejsze tylko z jednej strony no i co poszedłem do wszystkich salonów w Wieluniu i oni mi takiego czegoś nie zrobią ...
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-07-09, 11:38
Marta napisał/a:
No niech Ci już będzie Rafał, polecę Cię
Pewnie jakbym z Tobą rozmawiał a nie z Mateuszem to byś mnie bardziej polecała
Od przyszłego tygodnia ruszam ze sprzedażą używanych telefonów, także jak by ktoś chciał to mogę zaoferować telefony od 50pln do 600 [;
Dane kontaktowe gdzieś tu są
Ja polecam rafalkajanka jako fachowca w podłączaniu radia samochodowego Poradził sobie nawet z moją zagmatwaną instalacją bez wybebeszania kolumny Jeśli tak działa w telefonach, jak dzisiaj z moim radiem, to bez wahania jestem w stanie stwierdzić, że nie ma dla niego problemów, których nie rozwiąże - to tylko kwestia czasu i sklepu z częściami pod ręką A jak brakuje zamienników, to gotów wybebeszyć od siebie Jeszcze raz polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum