Bardzo miło mi poinformować, że nawiązaliśmy współpracę z Tygodnikiem Wieluńskim.
Mam nadzieję, że wspólnie będziemy w stanie zdziałać więcej dla naszego miasta i mieszkańców, czego nam, forumowiczom, jak i czytelnikom oraz redakcji gazety życzę.
Administrator, w tej chwili jest to w trakcie rozmów i dopracowywania, ale myślę, że będziemy uzupełniać się wzajemnie. Szczegóły ogarnę wkrótce, jak znajdę trochę wolniejszego czasu
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-11, 20:09
W ramach współpracy proponuję aby posiadanie najnowszego wydania TW na DW stało się znakiem rozpoznawczym forumowiczów - szczególnie tych o krótkim stażu.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-23, 10:00
Ferbik napisał/a:
Bardzo miło mi poinformować, że nawiązaliśmy współpracę z Tygodnikiem Wieluńskim.
Aaaa z Tygodnikiem Wieluńskim, a mnie przez moment wydawało się że z ... Kulisami Powiatu , bo też śmiało cytują nasze forum . Ale chyba to dobrze, że możemy pomagać wszystkim
kulisy powiatu1.jpg
Plik ściągnięto 43 raz(y) 165,66 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Dziękuję bardzo serdecznie za ŻYCZENIA i wsparcie, które mi pomogło przeżyć przez kilka dni, choć w dalszym ciągu jest mi bardzo, ale to bardzo ciężko,,,, Dziękuję Ci Ferbiku!!!!
Gdybyś mógł jeszcze raz to dla mnie uczynić, dozgonność mej wdzięczności będzie bez miary.
A ja już się szykuję do opuszczenia Wielunia i wyjazdu do przytułku w Skrzynnie. Nie mogę chodzić, jeżdżę tylko na wózku po mieszkaniu i czekam na jakieś telefony, ale komórka nie dzwoni... Smutne to bardzo, ale jeszcze mam wiele pomysłów i w Skrzynnie na pewno je zrealizuję. Dzięki Wam!!! I wszystkich Forumowiczów proszę, odwiedzajcie mnie w tym Skrzynnie, wierzę, że tak będzie. Ukłon dla Was WSZYSTKICH - Ryszard Kmita
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum