W imieniu znajomych umieszczam ogłoszenie:
Sprzedam szczenięta Labrador Retriever. Urodzone 8 maja 2010 roku, szczepione, odrobaczone, z książeczką zdrowia, bez rodowodu.
kontakt: tel. 693-210-439
e-mail amelka29@poczta.onet.eu
Dominika - mistrz ciętej riposty Dałbym Ci punkta, ale to nie ja zakładałem temat
sauce chyba nie orientujesz się w cenie labradorów... ale trolować jest łatwiej, niż napisać coś sensownego
Masz racje dać 500 zł za labradora to naprawde trzeba miec... napędzanie pseudohodowli i tyle. 1500-2000 to cena ktora odsiewa tych ktorzy szukają zabawki dla dziecka od takich ktorzy naprawde chca miec psa i beda potrafili sie nim zajac i dla ktorych koszty nie są ważne. Bo zakup psa to dopiero poczatek, leczenie, odpowiednie zywienie to kosztuje.
_________________ Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji...
prozi, być może - nie mam w tym temacie doświadczenia, więc nie rozróżniam
nie zganiaj na doświadczenie. Wiem , że jesteś mistrzem ciętej riposty. Udało mi się złapać Cię jednak na błędzie dlatego napisałem, że nie mogłem się powstrzymać Do tej pory to zawsze Ty poprawiasz wszystkich... Mam dziką satysfakcję
pozdrawiam.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
W tytule tematu powinno być , w typie Labrador Retriever . Mówiąc wprost to zwykłe kundle są .
500 zł to uważasz dużo ?? za członka rodziny za przyjaciela który spędzi z wami kilkanaście lat ??
Ferbik jeśli szukasz psa dla siebie , proponuje konkretne hodowle . Nie będzie nie miłych zaskoczeń .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum