We wtorek 22 czerwca ponieważ mam pierwszy dzień wolny (egzamin zawodowy w szkole) organizuje rajd rowerowy. Wyjazd rano. W zależności od ilości osób i ich możliwości (dostosuje się) mam kilka opcji. Proponuje trase nr 2
1 - standardzik EWI 1 - Wieluń-Rychłowice-Kadłub-Ożarów-Krzyworzeka-Chotów-Wieluń
ok 30 km
2- żabi staw + góra zelce - Wieluń - Mierzyce - Ogroble - Bobrowniki - powrót
ok 40 km
3 - Wieluń - Wierzchlas-Kraszkowice-Krzeczów-źródełko św. Floriana- Toporów- Mierzyce - Wieluń
ok 50 km
Czy jest ktokolwiek chętny na przejechanie chociaż 15 km w tym terminie?? Jeżeli tak to piszcie
------------------------------------------------------------------------------------------------
W niedziellę (11 lipca) o godz 10-tej I Forumowy Rajd Rowerowy w roku 2010. Wyjazd spod Mlekolux na Starych Sadach
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2012-06-06, 22:53, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-10, 10:08
Przypominam, że jutro jest rajdzik
ps. za udział w rajdzie dostaje się punkcik "pomógł"
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-10, 12:00
Shymool, już na spocie mówił, że jest to termin który ma już zajęty, więc jest usprawiedliwiony
Tak jak pewnie i ja Normalnie 20-25km robię, czyli sporo pewnie za mało, ale dzisiaj po podjechaniu częstochowską do końca sadów i zjeździe do 18 stycznia i do końca pisłudzkiego mam dosyć. Nie ta pogoda... a jutro ma być jeszcze cieplej.
Z racji tego, że prawie większość poważnych forumowiczów była dzisiaj na foto spocie jutrzejszy rajd rowerowy jest odwołany, ze względu na małą przepustowość naszych dróg. Wstyd mi za was niestety...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum