Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-14, 01:04 ZAWODY
Wieluniak organizujemy zawody? KTO PIERWSZY DOCIĄGNIE CZERWONĄ KRECHĘ DO CZWÓRKI Czy są jeszcze jacyś chętni ? Przewidziane cenne nagrody !!! Za zdobycie pierwszego miejsca odległościówka firmy Mistrall 420/20. Sponsorem sklep wędkarski "AZYL". Myślę że wieluniak ze swojej strony też coś dorzuci Zgłoszenia do godz 12,00. O godz 12,05 startujemy !!!
Wysłany: 2010-07-14, 08:29
Kto zadecydował o przeniesieniu mojego postu tutaj ? Proszę przywróć post na swoje pierwotne miejsce. To mają być poważne zawody a nie jakieś duperele. Są nagrody ale komu je rozdamy jak nie będzie zawodników. To nie PZW że prezes funduje nagrodę i prezes zdobywa nagrodę, bo inaczej nie wypada. W tych zawodach nagrodę ma zgarnąć najlepszy.
Kusząca nagroda Przystępuję bo mam nadzieję że wędka będzie moja MAŁO JA JESTEM TEGO PEWNY NA 100% Wieluniak co dorzucisz ze swojej strony ? Bo może drugie miejsce będzie bardziej apetyczne.
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
Wysłany: 2010-07-14, 09:49
Zgoda rozumiem ? Udział w zawodach też bierzesz ? No to już jest nas trzech Kto jeszcze ?????? ZAPRASZAMY SERDECZNIE. Cenne nagrody. Zostało jeszcze 80 minut. Jeszcze jest szansa na wygraną.
[ Dodano: 2010-07-14, 10:53 ]
Proszę tylko poważne oferty od sponsorów. Robaków to niech sobie zawodnicy sami nakopią.
[ Dodano: 2010-07-14, 12:42 ]
NO TO STARTUJEMY !! ! ROZSTRZYGNIĘCIE ZAWODÓW ZA TYDZIEŃ.
OSOBY KTÓRE BĘDĄ CHCIAŁY DOŁĄCZYĆ W CZASIE ZAWODÓW MUSZĄ POSIADAĆ MINIMUM 1 CM CZERWONEJ KRECHY. MIŁEJ RYWALIZACJI.
Kto zadecydował o przeniesieniu mojego postu tutaj ? Proszę przywróć post na swoje pierwotne miejsce. To mają być poważne zawody a nie jakieś duperele.
Z wędkarstwem związane są jedynie nagrody, dlatego temat wylądował tutaj i nie przesunę go z powrotem
Za dużo emotikon w temacie na powagę
Wysłany: 2010-07-14, 14:55
HeaVen napisał/a:
To nie fer ja miałbym gorszy start
Nic straconego !!! Nawtykaj Adminowi, dostaniesz 2 cm czerwonego paska i już jesteś w czołówce Ja poproszę Mrówka lub Glizduńkę o 1 cm i nagrody nasze. O kurka wodna zapomniałem o Fisherze, ten jest gotowy zrobić wszystko by wygrać
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-14, 15:03
obawiam się, że będzie remis
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-07-14, 15:27
JAREK.M, a próbowałeś już ogolić genitalia i pójść do piaskownicy Albo po prostu nie przebywaj na słoneczku zbyt długo z gołą głową
Chcesz zabawy, to wymyśl coś naprawdę godnego uwagi, a takie coś to ... (dopisz sobie sam)
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2010-07-14, 16:12
miko 005 napisał/a:
JAREK.M, a próbowałeś już ogolić genitalia i pójść do piaskownicy Albo po prostu nie przebywaj na słoneczku zbyt długo z gołą głową
Chcesz zabawy, to wymyśl coś naprawdę godnego uwagi, a takie coś to ... (dopisz sobie sam)
W zbyt wielu tematach na tym forum uczestniczysz i jeszcze chcesz wskoczyć w taki marny zabawowy temacik? Taki światły człowiek, erudyta między prostaki się pchasz ? Zbyt długie siedzenie przed ekranem komputera spowodowało uszkodzenia w Twoim mózgu czy co ? A może wyczerpał Ci się potencjał umysłowy i chcesz równać do maluczkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum