Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-15, 00:02
Archdevil napisał/a:
Przykro mi - wieluniak20 wygrał
Dowód w obrazkach.
STOP !!! Wolnego , konkurs trwa do 21.07.2010 r. Nikt jeszcze nie wygrał. Tym bardziej wieluniak. Jaki dowód, jakie obrazki ??? Wygrywa ten u którego czerwona krecha pod nickiem dobije do końca (do cyferki 4 ) a cyferka 4 zapali się na niebiesko Czy teraz jasno określone warunki zwycięstwa w zawodach ? Dowody z obrazków ogłasza się jako nieważne
[ Dodano: 2010-07-15, 01:10 ]
Spooky napisał/a:
JAREK.M, zjedź jeszcze mnie, ale tak solidnie, a co tam poświęcę się Będziesz miał już to upragnione drugie ostrzeżenie i wysuniesz się na prowadzenie
Dzięki Spooky zostawię sobie Ciebie na deser, jako ostatnią szansę. Znając Fishera walnie czwórkę za jednym zamachem . Wiesz, już o tym pisałem, szkoda że nie czytasz uważnie, ale to ja funduję nagrodę i co mam ją sobie wygrać sam. To nie puchar PZW.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-07-15, 17:59
JAREK.M napisał/a:
W zbyt wielu tematach na tym forum uczestniczysz i jeszcze chcesz wskoczyć w taki marny zabawowy temacik? Taki światły człowiek, erudyta między prostaki się pchasz ? Zbyt długie siedzenie przed ekranem komputera spowodowało uszkodzenia w Twoim mózgu czy co ? A może wyczerpał Ci się potencjał umysłowy i chcesz równać do maluczkich.
Ale tak w ogóle to wiesz o co Ci chodziło, jak to pisałeś
Linda kiedyś, bodajże w filmie "Psy" powiedział coś co bardzo mi się spodobało i przypadło do gustu "Nie chce mi się z Tobą gadać"
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
JAREK.M, zwiększyć Ci czerwoną kreseczkę? Chcesz wygrać ?? Po znajomości mogę to dla Ciebie zrobić, tylko że Ty, jako sponsor nie powinieneś uczestniczyć w tych zawodach.
Wysłany: 2010-07-16, 09:27
Ferbik dopiero się uczy, a potem zostanie bankierem. A jak znam życie ktoś za chwilę wygra zawody
[ Dodano: 2010-07-16, 11:44 ]
Uwaga !!! Odkryłem że niejaki sauce może zagrozić zawodnikom. Ma krechę na 2cm.. Jak zgłosi akces może być czarnym koniem zawodów.
Przykro mi z jednej strony, a z drugiej cieszę się, że to ja jestem wygranym!
Dziękuję wszystkim za udział, jest mi przyjemnie niezmiernie, że w końcu raz w życiu wygrałem coś wartościowego. Jutro idę po odbiór nagrody
Dla niewierzących wrzucam screena
Wysłany: 2010-07-17, 00:25
Nagrodę dostaniesz jak pod Twoim zdjęciem z lewej strony ekranu zobaczę czerwoną krechę która dobija do cyfry 4. Kurcze przecież jest jasno napisane gdzie ma być krecha. nie w profilu i nie w życiorysie. Niedługo wrzucą fotę z czerwoną krechą na majtosach . Co za ludzie ręce opadają.
Spróbuj się teraz wymigać od uznania mnie wygranym, to ja Ci zrobię taką kreseczkę
Mogę wskazać osobę, od której otrzymałem ostrzeżenia
Rozumiem, że w poniedziałek o 9 rano jesteś u mnie w firmie z nagrodą??
Wysłany: 2010-07-18, 08:54
W poniedziałek to przyjdę aby Ci pokazać palcem gdzie ma być krecha. Wiem od kogo masz ostrzeżenie i za co, dziwię się tylko że na dokładkę wałkiem nie dostałeś. Ale wszystko jeszcze przed Tobą
W poniedziałek to przyjdę aby Ci pokazać palcem gdzie ma być krecha. Wiem od kogo masz ostrzeżenie i za co, dziwię się tylko że na dokładkę wałkiem nie dostałeś. Ale wszystko jeszcze przed Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum