Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-16, 21:20 wypożyczanie kajaków
Ile kosztuje, jakie są warunki i jak wygląda sprawa wypożyczenia kajaków w naszej okolicy. Spowiadajcie mi się Ci, którzy już korzystali.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
my placilismy 55 zł w kamionie. sprawa jest taka ze jedziesz do niego zostawiasz samochod sobie u niego i mowisz mu ile chcesz płynac i on cie zawozi na miejsce startu i w kamionie mu oddajesz kajak nie ma ograniczen czasowych. Numer do kolesia to 695641870
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-16, 21:42
ale 55 zł za co? od kajaku?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ranczo Nad Wartą (Kamion zaraz za mostem). 30 zł za kajak 2-osobowy + jakaś dopłata za transport (przy 10 kajakach płaciliśmy 60 zł za całość, co daje aż 3 zł/os).
tak 55 zł od kajaku 2 osobowego ale sa eleganckie nie przeciakaja ani nic to jest za mostem w lewo na skrzyżowaniu i clay czas prosto. a w ranczu nad warta maja dziurawe kajaki :D:D
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-07-16, 23:09, w całości zmieniany 1 raz
Co za bzdury piszesz - 2 tygodnie temu płyneliśmy na ich kajakach i jakoś żaden nie przeciekał! Fakt że nie są najnowsze, ale na wodzie to mało istotne.
jestem mało do nich przekonany. ja zawsze wynajmuje u jednego goscia i jego si etrzmam.
A ja płynąłem na kajakach wypożyczonych z dwóch różnych miejsc i nie zauważyłem żadnej różnicy.
To że tam nie brałeś kajaków to nie znaczy że są dziurawe.
My płaciliśmy 60 zł za cały transport. Przy dwóch kajakach wyszłoby po 15 zł od osoby. Tak to niestety jest - cena jest za cały transport a nie za osobę. Jak ktoś chce jeden kajak wynająć to zapłaci jeszcze więcej.
ja korzystam z ośrodka w Kamionie, przy dużej grupie nie szukam kajaków w różnych miejscach, rozmawiam tylko z jednym przedstawicielem, Zapewniają każdą ilość, transport uczestników na miejsce startu, przyzwoite ceny. Kontakt - Paweł 660 892 076
Rzeka tylko wbrew uroczystym zapewnieniom z ub. roku przy tzw "otwarciu szlaku kajakowego" oznakowana kiepsko i nie przygotowana na tak liczne już grupy kajakarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum