oszczędź sobie plusa koleżanko. Patrząc na sieci to plus ma chyba najmniej korzystnie, drogo i w ogóle. Mi się umowa kończy i zmieniam na play. A popatrz jeszcze na plus- mix. Kiedys nie cale 2 lata temu jak wchodziłes do mixa to na powiedzmy 24 zasilenia za 30 zł bylo duzo fajnych telefonow do wyboru, ja wzialem k800i i zaplacilem 250 zł. A teraz wejdz w mixa i zobacz jaki tel dostaniesz za 250 zł.. żal poprostu. A jak ma byc jakis w miare fajny to trzeba dac kolo 500-600 zł, to za tyle to kupisz na allegro bez umowy. Wiec kochani, jak nei macie co z pieniążkami robić to zainwestujcie w siec Plus
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 450 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-22, 16:43
Ja jestem użytkownikiem plusa.
Plus jest najlepszą siecią w Polsce, jeżeli większość osób, z którymi będziesz się kontaktowała też jest z plusa
A tak nawiasem mówiąc.. Też wziąłbym Playa, ale tak to nikt nie będzie do mnie dzwonił, bo za drogo ;p
No w sumie troche racji masz ale daj spokoj zebym w plusie dał 500 zł za telefon ;/ dam rzykład np Nokia X3 jest w playu za 99 zl a w plusie za 369 zł. No to niezle nie, i mowie tu o mozliwie w miare srednim telefonie, a jak ktos chce dobry to musi w plusie dac ponad 5 stów. Ja w playu np moge mieć rewelacyjnego Soniaka Elm za 3 stówki albo Nokie 6700 za 449 zł, popatrzcie ile kosztuje nowa. W plusie nawet nie ma tych telefonow..
Ja jestem użytkownikiem plusa.
Plus jest najlepszą siecią w Polsce, jeżeli większość osób, z którymi będziesz się kontaktowała też jest z plusa
A tak nawiasem mówiąc.. Też wziąłbym Playa, ale tak to nikt nie będzie do mnie dzwonił, bo za drogo ;p
Zmień sobie znajomych. W dzisiejszych czasach nie mogę sobie wyobrazić żeby kogoś nie było stać na kilka minut rozmowy bo masz w innej sieci.
[ Dodano: 2010-07-22, 19:34 ]
xoxov][ napisał/a:
a takie pytanie z innej beczki, da się przenieść numer do innej sieci [posiadając telefon na karte]? plus orange, jak tak to jaka cena takiej zamiany?
Musisz sobie zarejestrować numer. Na stronie operatora masz formularz - drukujesz, wypełniasz bądź w salonie ci wydrukują.
Kiedyś w zestawach startowych była koperta z formularzem do zarejestrowania numeru.
Jak przenosisz numer z umowy na kartę na umowę na kartę to raczej przyjdzie ci zapłacić(kiedyś chyba 50zł)
A jak przeniesiesz na abonament to nowy operator(Play tak miał kiedyś) zwraca ci kasę.
da się przenieść numer do innej sieci [posiadając telefon na karte]? plus
Da się. Bez problemu. Przynajmniej z Plusa do Play. Przenosiłem numer z Simplusa i z Mixplusa. Najpierw jednak - jeśli nie masz zarejestrowanego numeru na kartę - będzie trzeba go zarejestrować. Przenosiłem oczywiście z karty na abonament.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum