Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-08-13, 20:21
Tak przy okazji co do tematu wątku, to dodam, że jak ktoś chce skorzystać z tego typu usług, to warto poszukać ogłoszeń w Internecie. Z tego co wiem, w Wieluniu przyjmuje pewna Pani w mieszkaniu na Starych Sadach, ceny są podobno okazyjne. Ofertę tą i inne można znaleźć właśnie w Internecie.
PS. Sauce, jakbyś znalazł jeszcze coś ciekawego w czeluściach forum, to wygrzeb, bo mi się nie chce szukać, a może były wcześniej jakieś interesujące tematy
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-08-16, 01:43
Właśnie widać, że odwrotnie Podejrzewam, że ci co są aktywni w tych sprawach, to właśnie na ten temat się nie rozpisują, bo boją się, że się zdradzą ze swoimi upodobaniami A mnie to tam ani ziębi, ani parzy, dali mi dostęp do działu to sobie piszę, a co
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Agencja może nie, ale kupić żuka, zapoznać się z 2-3 paniami ze wschodu i burdel na kółkach można otwierać. Coś jak objazdowy cyrk, tylko że mniejszy plac potrzebny
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum