Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2010-08-16, 17:38
Ja mogę polecić studio w Rudzie Śląskiej. Trochę daleko, ale jeśli ktoś chce mieć wymarzony tatuaż, to odległość nie gra roli. Ja akurat tatuażu nie robiłam, tylko dałam się przekłuć, ale Marek, który tam pracuje, to świetny facet, a spod jego ręki wychodzą dzieła sztuki, można spojrzeć na stronie http://www.sauron-tattoo.pl/
Jeśli kogoś interesuje piercing, to mogę dodać, że w tym samym miejscu znajduje się jedyna w Polsce siedziba firmy Wildcat http://www.wildcat.pl/
Widziałem na żywo parę dziar robionych przez Marka o którym pisała Magduś i są świetne. Nie dziwie się, że dostać się do niego jest ciężko. Ale warto jak ktoś chce mieć zrobione coś lepszego niż to:
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-08-21, 09:25
yabos napisał/a:
Ale warto jak ktoś chce mieć zrobione coś lepszego niż to:
Ale tak z ciekawości zapytam, to co to jest ? Smokofilomidanek ? Orzeł z opalonymi piórami ? UFO ?
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-11-21, 20:44
Na Wyszyńskiego w listopadzie podobno coś się otwiera , szczegółów nie znam więc nie chce pierdół szerzyć ale wiem na bank że można będzie się "dziabnąć".
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Na Wyszyńskiego w listopadzie podobno coś się otwiera , szczegółów nie znam więc nie chce pierdół szerzyć ale wiem na bank że można będzie się "dziabnąć".
A gdzie konkretnie? Co już wiadomo?
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-03-03, 18:45
Syla napisał/a:
Ale wzór okropny, robota też z du*py
maaciej76 napisał/a:
A gdzie konkretnie? Co już wiadomo?
Sylwia w jednym z studiów piękności ma być tatuator a dokładnie tatuatorka , szczegółów nie znam ale podobno ma ruszyć od czerwca
Jeśli ktoś zastanawia się czy zrobić sobie "dziarę" co zrobić itd , polecam, faceta
Byłem w poniedziałek , polecam polecam polecam i nie mam w tym żadnego interesu .
Jadę 22 kwietnia kończyć ramię
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
W autobusie powrotnym ze studiów poznałem bardzo utalentowaną artystkę, która lubuje się w tych tematach i można śmiało powiedzieć, że jej praca jest imponująca Także kiedy będzie ktoś zainteresowany tatuażami 3D to podaję nr telefonu 782 086 675
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum