Wysłany: 2010-08-22, 19:27
jozefina22 napisał/a:
Sorki, że się "wcinam" w wasze słodkie "pitolenie", czy aby od tego, nie jest przypadkiem pw ? Chyba, że macie w sobie coś z ekshibicjonistów.... no i administracja to lubi...,to przepraszam.
Nie zauważyłaś, że daję wakacyjne porady?
W relacjach międzyludzkich emocje są czymś naturalnym......ale mogę się mylić.
Wolisz bezpłciową, suchą formę gazetową?....:))))))))))
No cóż..........nie dałem się znormalizować....stąd moja inność...:))))
Pozdrawiam "jozefino 22"
_________________ uczę się świata na pamięć, linijka po linijce...
Wydaje mi się ,ze nie warto nigdzie wyjeżdżać na wakacje ...wszak Wieluń jest tak piękny i tak uroczy a ludzie są tak mili , ze szkoda szukać czegoś innego .
_________________ Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą.
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-08-22, 21:10
Polskie morze- na plaży psy i ich "produkty" pety ukryte w piasku śmierdzące moczem zejścia na plaże brud i drożyzna zero romantyzmu zejdźcie na ziemię
Wysłany: 2010-08-22, 21:16
Syn Mariana napisał/a:
"pitolicie" jak na jakimś czacie...a fe
Masz prawo do własnej interpretacji.
Tylko dlaczego robisz nam portrety psychologiczne, zamiast oświecić nas dobrym przykładem?.....
....brakło intelekciku?....
_________________ uczę się świata na pamięć, linijka po linijce...
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-08-22, 21:22
Proszę starszego użytkownika, nikt nikomu tu nic nie przypina. Ale zapewne doświadczenie życiowe w sprawach morza Bałtyckiego ma Pan większe dlatego ustępuję.
I proszę mnie nie obrażać, nie wypada.
Polskie morze- na plaży psy i ich "produkty" pety ukryte w piasku śmierdzące moczem zejścia na plaże brud i drożyzna zero romantyzmu zejdźcie na ziemię
Nasze morze może i nie jest zabytkiem przyrody ... ale czyja to wina ?
Gdyby każdy pilnował siebie na wzajem to nie było by tego ... a romantyzm powróciłby pełna para ...
_________________ Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum