Dzięki zdjęciom do najnowszego klipu Sistars do kawałka "Skąd ja cię mam" zespół przeniósł się w przeszłość. Stało się tak dzięki wizji artystycznej reżysera klipu Kuby Łubniewskiego.
Postanowił on, że klip nakręcony zostanie w stylu retro.
Zespół i filmowcy cofnęli się w czasie o blisko sto lat.
Wokalistki Sistars występują w klipie jako kelnerki z lat 20., co z pewnością spowoduje, że teledysk będzie jedyny w swoim rodzaju.
Ciekawostką jest fakt, że dziewczynom w zdjęciach pomagał ich prawdziwy dziadek.
Zdjęcia kręcono we wnętrzach jednej z warszawskich restauracji.
"Skąd ja Cie mam" to jedna z moich ulubionych utworów z nowej plyty Sistars piosenka jest super "przytulanką" ;p i jeszcze teledysk w stylu retro... znów bedzie o Sistars głosno
Oby ..jestem bardzo ciekawa jak tym dwóm utalentowanym dziewczynom to wyjdzie... ( a wiecie ze one startowały w idolu i Kuba Wojewódzki ich nawet do 2 etapu nie przepuśćił- a teraz ma za swoje - dziewczyny zrobiły kariere a on sobie pluje w brode)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum