Wysłany: 2010-08-27, 19:49 Szukam mieszkania lub domu do wynajecia
Szukam mieszkania lub domu do wynajęcia w Wieluniu.
Koszt do 500 zł , dwa pokoje, niższe piętro.
Mieszkanie zadbane w spokojnej okolicy.
tel . 603527124
Mnie by wystarczyło wynajem taki że
Koszt max 500zł, jeden pokój (jako do przebywania/spania), kuchnia (piec, lodówka)
Co do mieszkania to nieodstraszające, a lokalizacja obojętna (byle nie za daleko na północ).
Można powiedzieć cokolwiek, dogadać się zawsze można ;] Jako współlokator nie będę sprawiał problemów
Jakieś namiary proszę na priv ;]
_________________ Choć młody był to pracą rąk nie zdobył w życiu nic..
w Opolu za mieszkanie płace 1100 za sam wynajem 2 pokoje kuchnia i łazienka. Z kumplem doszliśmy do tego że w wln spokojnie 2 dobre mieszkania by były w tej cenie ;D i to za sam wynajem co nie.
w Opolu za mieszkanie płace 1100 za sam wynajem 2 pokoje kuchnia i łazienka. Z kumplem doszliśmy do tego że w wln spokojnie 2 dobre mieszkania by były w tej cenie ;D i to za sam wynajem co nie.
Może orientujecie się, jak teraz właściwie wyglądają wysokości odstępnego w Wieluniu za mieszkanie 1 pokojowe??
W wieluniu ciężko o mieszkanie 1 pokojowe. Zazwyczaj w blokach są 2 i 3 pokojowe.
[ Dodano: 2010-09-02, 01:09 ]
Ferbik napisał/a:
sauce napisał/a:
Tak, racja. Z 10 lat temu.
Czemu 10 lat temu? Mojego kumpla starsza wynajmuje mieszkanie babce na kopernika to placi 400 zł za wynajem (2 pokoje), a czesto są ogłoszenia ze za wynajem mieszkania 500 zł wiec nie wiem o co Ci chodzi
czesto są ogłoszenia ze za wynajem mieszkania 500 zł wiec nie wiem o co Ci chodzi
Często?? Od pewnego juz dłuższego momentu przeglądam ogłoszenia tu, np w Kauflandzie i nigdzie jeszcze nie znalazłam żeby ktoś za mieszkanie w bloku chciał 500 zł. Chciał ale 500 zł za same odstępne...
Czemu 10 lat temu? Mojego kumpla starsza wynajmuje mieszkanie babce na kopernika to placi 400 zł za wynajem (2 pokoje), a czesto są ogłoszenia ze za wynajem mieszkania 500 zł wiec nie wiem o co Ci chodzi
Jakieś 5-10 lat temu było to zazwyczaj za wynajem czynsz plus równowartość czynszu jako odstępne. A że czynsze były po 200-300 zł to było to 400-600 zł łącznie. Dziś raczej za takie pieniądze się nie wynajmuje. Odstępne to 400-500 zł plus czynsz 250-350 zł.
Ale to co piszemy to raczej nie w temacie ogłoszeń.
No ja miałem na myśli że samo wynajęcie do 500 bez czynszu chyba się nie zrozumieliśmy przecież ja w Opolu też mam 1100 za wynajem całego mieszkania i do tego osobno czynsz i opłaty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum