Witam serdecznie, organizuję wieczór panieński, chciałam spytać czy ktoś wie, gdzie można kupić w Wieluniu królicze uszki Playboya, a może ktoś ma do odsprzedania po swoim panieńskim.
koleżanko, jedyne co mi przychodzi do głowy to sklep na śląskiej koło gagatka. Tam są takie pierdoły raczej ale niektóre dosyć pikantne, tzn widziałem poduszki w kształcie piersi, kubki z penisami i kajdanki z futerkiem więc może i uszy też tam się znajdą Pozdrawiam
W DM nie ma, bo sama szukałam tydzień temu
A o sklepie na Śląskiej nie wiedziałam, więc nie wiem jaki tam mają asortyment. Ogólnie bardzo kiepsko jest w Wieluniu z takimi gadżetami.
i dobrze bo takie gadżety są tandetne,żeby nie powiedzieć wieśniackie. Jak widzę np u kogoś w aucie pluszowe kostki to mam ochote powiedzieć : Hello co za wieśniak ej
Uważam, że nie są tandetne jeśli idzie się na imprezę w dużym mieście, widać, że od razu się świętuje. Tandetą nie są też pluszowe kostki w aucie, akurat taką posiadam z pozycjami z kamasutry. Tandetą może być źle stuningowane auto :] a takich jest więcej, wtedy to jest wieś dopiero, a lans jak się patrzy <rotfl>
[ Dodano: 2010-09-03, 00:11 ]
Wyszłam z zapytaniem o to gdzie mogę dostać, a nie żeby wypowiedzieć opinie na ich temat i żeby być "krejzi" jak Mariolka :] Ej
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-09-02, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum